Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Illums Bolighus indfører nyt koncept i Københavns Lufthavn

Som et led i kontraktforlængelsen med Illums Bolighus indfører Bolighuset et nyt koncept i de tre indretningsenheder i Københavns Lufthavn.  

”Illums Bolighus er et stærkt brand, som både danskere og turister kender til. I Københavns Lufthavn ønsker vi at være et visitkort på dansk og skandinavisk kunst og design. I den sammenhæng passer Illums Bolighus’ koncept perfekt ind i lufthavnens udtryk, idet de tilbyder skandinaviske møbler og design af moderne og klassisk karakter,” siger Henrik Busch, direktør for de kommercielle aktiviteter, Københavns Lufthavne A/S.

Nyt butikskoncept
Som et led i kontraktforlængelsen fornyer Illums Bolighus de tre enheder med et nyt udtryk. De nyindrettede butikker står klar til sommer, hvor der blandt andet lægges vægt på at skabe mere lyse og imødekommende butikker.

”Jeg er meget tilfreds med at vi har vundet udbudsrunden, og jeg glæder mig til, at vi kan løfte sløret for det nye butikskoncept til sommer. Illums Bolighus er kendt for det enkle, det rene, det strømlinede samt luften og rummet omkring varen. Det vil også komme til at afspejle sig i de nye forretninger i Københavns Lufthavn, så enhederne i højere grad supplerer og understreger de i forvejen rene arkitektoniske linjer i lufthavnen,” siger Henrik Ypkendanz, administrerende direktør for Illums Bolighus.

Kompetent detailhandler
Ifølge Henrik Busch har der været flere kompetente detailhandlere i spil, og valget faldt på Illums Bolighus, fordi de fremlagde den mest attraktive business-case. Samtidig har virksomheden allerede kendskab til de udfordringer og muligheder, der er i at drive butik i en lufthavn.

”Bolighusets profil passer fortsat godt ind i vores strategi til turisterne såvel det store skandinaviske publikum, der rejser ud og har brug for gaver til venner og forretningsforbindelser – det løser Bolighuset meget fint og med deres nye oplæg og ideer til fornyelse kan det kun blive endnu bedre,” siger Henrik Busch.