18.09.2017

SAS åbner nye ruter

SAS åbner nu en ny rute til Lyon i Frankrig og indsætter ekstra afgange ind på fire eksisterende ruter. Initiativerne understøtter Københavns Lufthavns status som et nordeuropæisk trafikknudepunkt.  

Den 6. april næste år åbner SAS en ny rute med daglig forbindelse mellem København og Lyon. Samtidig øger det skandinaviske netværksselskab frekvensen på fire eksisterende ruter til Bruxelles, Bologna, Stockholm og Oslo. De fire ruter udvides med endnu en daglig afgang tur/retur. De nye tiltag kommer lige i slipstrømmen på lanceringen af en ny SAS rute til Vilnius.

"Vi ser meget frem til at kunne tilbyde vores kunder en ny rute til Lyon. Byen har et stort forretningsmarked, og er et rigtig godt udgangspunkt for de ferierejsende. Samtidig har vi oplevet en større efterspørgsel og et ønske fra vores kunder om flere rejsemuligheder til Bruxelles, Bologna, Stockholm og Oslo. Derfor øger vi frekvenserne på de ruter," siger kommerciel direktør i SAS, Lars Sandahl Sørensen.

Både afgange og ankomster på de nye ruter og de ny frekvenser ligger tidsmæssigt så fordelagtigt, at der er god og nem adgang til SAS og det meget store netværk i Star Alliance.

”Vi ser meget positivt på SAS’ nye initiativ, fordi et større udbud af både ruter og frekvenser er en forudsætning for vækst, og dermed er det med til at understøtte Københavns Lufthavns position som et af de førende trafikknudepunkter i Nordeuropa,” siger salgsdirektør Carsten Nørland, Københavns Lufthavn.