18.09.2017

Ny rute til Jönköping

Det svenske flyselskab Skyways åbner til januar en ny rute fra København til Jönköping i Sverige. Gennem en samarbejdsaftale med SAS får Skyways’ kunder adgang til et stort, internationalt rutenetværk, hvilket er med til at understrege Københavns Lufthavns position som nordeuropæisk trafikknudepunkt.  

Fra 18. januar 2010 flyver det svenske flyselskab Skyways to gange dagligt på ruten København – Jönköping, og dermed får passagerer til og fra det centrale Sverige nye forbindelsesmuligheder ud i Europa og resten af verden.

”Vi ved, at folk i Jönköping regionen har savnet en direkte forbindelse til København, fordi det har begrænset tilgængeligheden til og fra regionen. Skyways’ nye rute – og ikke mindst code share samarbejdet med SAS – forbedrer adgangen til det centrale Sverige,” siger Salgsdirektør Carsten Nørland, Københavns Lufthavn om den nye rute.

Skyways kommer til at flyve to gange dagligt mandag til fredag til og fra Jönköping med en Jetstream 31 med plads til 19 passagerer. Morgenafgangen fra Jönköping ankommer i København 7.15, hvilket giver passagererne gode transfermuligheder. Skyways flyver i forvejen på ruten mellem Karlstad og København.