Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Norwegian åbner syv nye ruter fra København

Skandinaviens største lavprisselskab fortsætter ekspansionen i Københavns Lufthavn. Norwegian er klar med nye ruter til feriemålene Tenerife, Ibiza, Kos og Athen, samt indenrigsruter til Billund, Karup og Rønne.  

Flyselskabet Norwegian lancerer en endnu mere offensiv satsning på det danske marked og åbner syv nye ruter fra Københavns Lufthavn – fire udenrigs og tre indenrigs.

"Den fantastiske modtagelse, vi har fået i Danmark, bekræfter os i, at det er helt rigtigt at udvide det danske rutenet. Over én million passagerer på de danske ruter på bare et år viser, at danskerne gerne vil flyve, hvis priserne er de rigtige," siger Bjørn Kjos, adm. direktør i Norwegian.

Konkurrence sikrer lavere priser
Norwegian – der er Skandinaviens største lavprisselskab – henviser særligt til udviklingen på ruten mellem Aalborg og København, hvor selskabet i det seneste år har sikret skarp konkurrence. Det har samlet set betydet flere afgange og lavere billetpriser på ruten.

Fra næste år vil Norwegian også flyve indenrigs fra København til Billund, Karup og Rønne, mens de nye udenrigsruter bliver til feriemålene Tenerife, Ibiza, Kos og Athen. Flyvningerne på de nye ruter starter løbende fra januar 2010. På alle ruter flyves med Boeing 737-fly.

33 Norwegian ruter fra København i 2010
Norwegian etablerede base i Københavns Lufthavn i slutningen af oktober 2008 og har alene i år åbnet over 20 ruter fra København. Selskabet er i dag det næststørste i Københavns Lufthavn. Med de nye ruter vil Norwegian fra næste år flyve fra København til 33 destinationer.

Udenrigs: Dubai, London, Paris, Amsterdam, Nice, Prag, Malaga, Alicante, Mallorca, Faro, Pisa, Split, Kreta, Rhodos, Budapest, Krakow, Warszawa, Wien, Rom, Dublin, Edinburgh, Oslo, Stockholm, Gran Canaria, Cypern, Kos, Ibiza, Athen og Tenerife.

Indenrigs: Aalborg, Billund, Karup og Rønne.

www.norwegian.com