Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Cimber Sterling udvider i CPH

Efter købet af dele af Sterling har Cimber i dag annonceret, at det danskejede selskab udvider med 16 nye udenrigsruter fra CPH. Københavns Lufthavne hilser udvidelsen velkommen.  

Under navnet Cimber Sterling og med enkelte af det tidligere Sterlings Boeing 737-fly udvider det privatejede danske flyselskab med 16 nye udenrigsruter ud af CPH. I alt 56 nye ugentlige afgange kommer Cimber Sterling til at flyve, når sommerprogrammet træder i kraft i slutningen af marts, og det betyder, at Københavns Lufthavn har vundet langt mere end det tabte tilbage efter Sterlings konkurs.

I ugen før Sterling gik konkurs havde selskabet 163 afgange. Når Cimber Sterlings nye ruter træder i kraft, kommer det samlede antal nye afgange siden konkursen op på over 250 ugentlige afgange.

Store muligheder

Mulighederne har aldrig været større end nu. Udbuddet af destinationer og afgange, og mængden af billige flybilletter er større nu, end nogensinde tidligere. Det er til gavn for hele landet, og det gavner naturligvis også udviklingen af lufthavnen. Det er også vigtigt for den fortsatte udvikling, at Cimber Sterling og de andre nye selskaber, der er kommet til, er veldrevne og velkonsoliderede selskaber,” siger Carsten Nørland, Aviationdirektør, Københavns Lufthavne A/S.

Cimber Sterlings massive satsning betyder, at selskabet indleder flyvning til en række af de destinationer, som det gamle Sterling fløj til – heriblandt en række destinationer, som har været uservicerede siden konkursen. Det gælder bl.a. Bourgas i Bulgarien og Montpellier i Frankrig.

Se den komplette liste over nye destinationer på http://www.cimber.dk