Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

bmi regional øger antallet af daglige afgange til Edinburgh

Fremover vil der være endnu flere muligheder for at komme til Skotlands hovedstad, når bmi regional på hverdage øger antallet af daglige afgange fra to til tre fra Københavns Lufthavn.  

Hvis du skal på forretningsrejse eller ønsker at opleve Skotlands mange seværdigheder, er der fremover flere valgmuligheder, når du skal vælge afrejsetidspunkt. Fra den 21. juli 2008 øger bmi regional antallet af daglige flyvninger på hverdage fra to til tre afgange.

Flere valg - større fleksibilitet
Fra den 21. juli har bmi regional daglige afgange til Edinburgh klokken 10:15, 14:25 og 19:40. Fra den 29. juni indsættes desuden nummer to søndagsafgang klokken 11:15.

Vi er glade for, at bmi regional nu indsætter ekstra kapacitet til Edinburgh. Med de ekstra afgange i hverdagen og om søndagen får passagererne flere valgmuligheder og en større fleksibilitet, som kommer særligt de forretningsrejsende til gode. Edinburgh er desuden en oplagt turistby som byder på et bredt udbud af museer, teatre og restauranter samt gode shopping muligheder,” siger Corinna Lundbæk Pedersen, Aviation direktør, Københavns Lufthavne A/S.

Åbner for mange muligheder
Hos bmi regional ser man også store muligheder for de britiske rejsende – både til Danmark og videre ud i verden fra det københavnske knudepunkt.

Ved at indsætte ekstra kapacitet på vores rute fra Edinburgh til København åbner vi for en række yderligere forbindelser til internationale destinationer for både erhvervsrejsende og turister,” siger Peter Kenworthy, kommerciel direktør, bmi regional.

bmi regional flyver med Embraer regionale fly med plads til op til 49 passagerer. Totalt har bmi regional 31 ugentlige flyvninger fra Københavns Lufthavn til Edinburgh, Glasgow og Leeds. Alle i code share samarbejde med SAS.