Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Nyt optikerkoncept i Københavns Lufthavn

Er du i transit i lufthavnen eller har tid tilovers inden afrejse, kan du fremover bruge tiden til at få produceret et par nye, individuelle briller på bare 15 minutter. Optical Studio i Terminal 3 åbnede den 1. juni og tilbyder øjenundersøgelser, et bredt udvalg af briller og hurtig, professionel rådgivning. På åbningsdagen blev dagens første solgte briller leveret til kunden i gaten. 

I en travl hverdag kan det være svært at få presset et besøg hos optikeren ind, hvis øjnene trænger til et tjek. Fremover kan du udnytte ventetiden i lufthavnen med et besøg hos Optical Studio, hvor en professionel optiker kan hjælpe dig med en øjenundersøgelse, kontaktlinsetjek og rådgivning i valg af briller og solbriller. Optical Studio åbnede den 1. juni og er specialiseret i at producere individuelle briller i løbet af 15 minutter.

15 minutters ekspeditionstid

Det overrasker mange med kendskab til optikerbranchen, at vi kan producere individuelle briller i Optical Studio på 15 minutter på de gængse brilletyper. Grundlaget for at kunne levere denne service er et veluddannet, professionelt personale, et stort lager af brilleglas og et bredt udvalg af stel fra alle de velkendte mærker i verden,” udtaler Gudjon Gumdundsson, der er butiksmanager.

I Optical Studio finder du blandt andet kendte mærker som Prada, Chanel, Lindberg, Versace, Bulgary, Ray Ban og mange flere.     

Optikeren Kjartan Kristjansson har udviklet konceptet bag Optical Studio i Island og forfinet det gennem 10 år i Keflavik International Airport i Island.

Professionel optikerhjælp
Ifølge Henrik Busch, lufthavnens direktør for de kommercielle aktiviteter, passer Optical Studios koncept perfekt ind i lufthavnsmiljøet, idet butikken tilbyder en effektiv service på stedet leveret af veluddannede optikere:

Tiden er vigtig i en lufthavn, og det gælder om at tilbyde passagererne forskellige muligheder for at fylde ventetiden ud med praktiske og behagelige oplevelser. Vi var imponerede over Optical Studios professionelle koncept og deres succes i Island. Derfor var det helt naturligt for os at tilbyde Kjartan Kristjansson en placering på vores nye internationale indkøbsstrøg – hvor butikkens kendte mærkevarer passer godt ind. De første briller, der blev solgt, blev leveret til kunden i gaten inden afrejsen – det er god service,” siger Henrik Busch.

Placeret i Terminal 3
For mere avancerede brilletyper tager brillerne mellem 5-7 dage at udføre. Brillerne vil derefter blive sendt til kunden. Som alternativ er der mulighed for at afhente brillerne ved ankomst til lufthavnen.

I løbet af en øjenundersøgelse og udskiftning af briller tilbydes passagererne en kop kaffe eller en forfriskning i den lille bar i butikken, mens optikeren færdiggør brillen. 

Optical Studio ligger i Terminal 3 ved siden af Sand.