18.09.2017

Sterling bygger bro mellem Aalborg og Europa med København som hub

Sterling har netop offentliggjort, at selskabet fremover vil udvide forbindelserne mellem Aalborg og en række spændende destinationer i Europa med hub i Københavns Lufthavn. Lufthavnens administrerende direktør roser selskabet for at være nytænkende og fremsynet.  

Sterling har netop offentliggjort, at det fra den 2. juni 2008 videreudvikler det såkaldte SterlingConnect-produkt. Det betyder, at Sterling fremover tilbyder en række forbindelser fra Aalborg over København til 13 europæiske destinationer.

Otte nye destinationer

SterlingConnect betyder flere valgmuligheder, enklere forbindelser og nem håndtering af bagagen, der følger med hele vejen," siger Chief Commercial Officer i Sterling Airlines, Michael T. Hansen.

Hidtil har Sterling tilbudt SterlingConnect fra Aalborg til Malaga, Milano, Nice, Barcelona og Budapest via Københavns Lufthavn. Fra begyndelsen af juni udvides produktet med otte nye destinationer blandt andre Athen, Paris, Firenze og London.

Mulighed for flere ruter
Brian Petersen, administrerende direktør i Københavns Lufthavne A/S, roser lufthavnens næststørste kunde for at være nytænkende og fremsynet:

SterlingConnect er et meget positivt og innovativt tiltag, som giver mulighed for flere ruter og frekvenser til og fra hovedstadsregionen. Københavns Lufthavn er Skandinaviens knudepunkt, og Sterlings nye produkt er med til at understøtte dette. Samtidig er det et godt eksempel på, at en knudepunktslufthavn som Københavns Lufthavn fint kan tilgodese de behov, som et lavprisselskab har i forbindelse med at konsolidere og transferere trafik via en stor lufthavn," udtaler Brian Petersen, administrerende direktør for Københavns Lufthavne A/S.