Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
25.04.2023

En stille oase til refleksion og fordybelse

Københavns Lufthavn indviede den 15. maj en ny ’Silent Lounge’, som er en stille oase på rejsen. Her kan passagerer finde ro til fordybelse og refleksion, som de kan tage med sig videre ud i verden. 

For at give passagererne en mulighed for at finde stilhed og ro har Københavns Lufthavn etableret en såkaldt Silent Lounge. 

Vi har brug for oaser i hverdagen, hvor vi kan gå ind og få fat i det stille i os selv. Derfor synes jeg at, det er super, at lufthavnen nu stiller faciliteter til rådighed, som appellerer til meditation og fordøjelse af indtryk. På den måde får vi passagerer en unik mulighed for at komme i kontakt med os selv, kreativiteten og øget tolerance,” udtaler Henrik Krogh, der har arbejdet professionelt med stress, succes og ledertræning i 18 år.
På samme måde som togrejsende vælger en stillekupé, så har passagererne i København nu også mulighed for at vælge et pusterum eller en tidslomme på rejsen. Det er min fornemmelse, at det vil blive efterspurgt af flere og flere,”

Inventaret valgt med omhu
Inventaret i Silent Lounge frembringer en afslappet stemning i rummet. Stilen er enkel med et nordisk udtryk, som signalerer ro og neutralitet. Farverne er udelukkende holdt i sølv og hvidt som symbol på fred og lys.

Møblerne er tegnet til rummet og valgt med omhu, fordi de både har en funktion og ikke skal appellere til det forkerte formål som at sove, spise eller tale i mobil. Rummet henvender sig til alle passagerer uanset deres trosretning eller nationalitet, og derfor er rummet renset for specifikke religiøse symboler, der kan virke anstødelige eller distraherende,” siger Sidse Marie Brandt, projektleder og arkitekt i Københavns Lufthavne A/S.

Silent Lounge ligger i Finger A og blev taget i brug den 15. maj.