Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Udvidelse af transitområde tager form

Der bliver bedre plads, mere lys og flere faciliteter til passagererne i Københavns Lufthavn, når den store udvidelse og ombygning af transitområdet står færdig. 

Lufthavnen bygger 2300 nye kvadratmeter i transitområdet og renoverer 2500 eksisterende kvadratmeter. Der bliver blandt andet etableret et stort torv til CPH’s informationsskranke hvor der også vil være flyinformationer, et mødested, hvor passagerne kan orientere sig, et nyt velkomst område og bedre udsigt til flyene.

Masser af lys
En af de ting, der bliver arbejdet meget med, er lysindfaldet. Der etableres flere store glasfacader samt i alt otte ovenlys. Ovenlysene er placeret og drejet, så lyset viser passagererne hvad vej, de skal gå.

Transitområdet står færdigt til efteråret 2008. Udvidelsen og redesignet af området koster et trecifret millionbeløb.

Billedserien til højre vil løbende blive opdateret med nye billeder fra udvidelsen og med beskrivelser af, hvordan området vil komme til at tage sig ud for passagerne.