18.09.2017

Sommer, sol og solbriller

Så er der taget hul på solbrillesæsonen. Mangler du et par solbriller til rejsen, så kan du lægge vejen forbi solbrillebutikken SUN SHOP COPENHAGEN, der netop er åbnet i Københavns Lufthavn. Butikken tilbyder Danmarks største udvalg af solbriller.  

SUN SHOP COPENHAGEN forhandler solbriller og færdige læsebriller. Med over 1000 forskellige slags kan butikken tilbyde Danmarks største udvalg af solbriller blandt andet de sidste nye modeller fra de internationale design- og modehuse som DIOR, Gucci, Boss, Giorgio Armani og Ray Ban.

Vi er utrolig glade for at kunne åbne en solbrillebutik i Københavns Lufthavn, som er et af de handelsstrøg i Skandinavien, der har den største kundestrøm. Desuden passer vores produkt rigtig godt ind i forhold til beliggenheden, idet mange af de rejsende er på vej til sol og sommer og har brug et par nye solbriller på rejsen,” udtaler Frederik Thiele, der ejer SUN SHOP COPENHAGEN sammen med Knud Husted.

I fællesskab åbner de optikforretningen, 3 OPTIK A/S, på Frederiksberg i starten af maj.

Bredt udvalg af danske og internationale mærker
Også lufthavnens direktør for de kommercielle aktiviteter er glad for at få en solbrilleleverandør i lufthavnen. 

De to ejere bag SUN SHOP COPENHAGEN har mange års erfaring og et stort kendskab til branchen. I Københavns Lufthavn har de etableret en butik med et bredt udvalg af internationale og danske modemærker i forskellige priskategorier. Der er en del rejsende, som har glemt at få solbrillerne med i tasken, eller som trænger til et par nye, og for dem er der både god vejledning og inspiration at hente i lufthavnen,” siger Henrik Busch.

SUN SHOP COPENHAGEN ligger i transitområdet i Terminal 2.