Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

International lufthavn i børnehøjde

En tegnekonkurrence kan samle børn uanset sprog og nationalitet. Børnene elsker at tegne Max, lufthavnens maskot. Det vidner de mange bidrag fra ind- og udland på lufthavnens hjemmeside om. 

Der er fokus på børnefamilierne i Københavns Lufthavn. Både i terminalerne, hvor der er legeområder, butikker og masser af faciliteter for børn. Men også på lufthavnens hjemmeside. Her er en hel sektion tilegnet de små passagerer. Sektionen indeholder praktisk information, når man rejser med børn, og en tegne-konkurrence. Og konkurrencen - den er populær.

Bidrag fra mange lande

Vi modtager tegninger fra hele landet. Derudover har vi fået nogle fra udlandet, for eksempel fra USA, Sverige, Frankrig og sågar helt fra Indien. Vi forbinder Skandinavien med verden, og vil derfor gerne være en lufthavn, der også tænker på de mange børn, der rejser gennem lufthavnen. Samtidig vil vi gerne involvere brugerne på vores hjemmeside. Det ser ud til at børnene har taget Max og tegnekonkurrencen til sig," siger Anette Haaning, kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavne.

Alle børn er velkomne til at tegne Max og få deres tegning vist på lufthavnens hjemmeside. Hver måned bliver der trukket lod om en gave.


Fra ni-årige Eva i Frankrig og fra fem-årige Maya i Hedehusene.