18.09.2017

Ny PUMA butik i Københavns Lufthavn

Passagererne i Københavns Lufthavn efterspørger mere sportstøj, og derfor er der nu åbnet en ny PUMA butik Københavns Lufthavn. Det globale PUMA koncept er en af de førende mærker inden for sport- og livsstilskollektion. 

Fremover kan passagererne i Københavns Lufthavn møde det internationale PUMA koncept i transitområdet i Terminal 2.

PUMA har sammensat et produktsortiment målrettet specielt til de mange rejsende i lufthavnen og deres behov. PUMA har specielt lagt vægt på deres sport – og livsstilskollektion med blandt andet fodtøj, beklædning og tilbehør.

”Københavns Lufthavn er kendt for at tilbyde passagererne et shoppingmiljø i verdensklasse. Københavns Lufthavn tilbyder en velbalanceret portefølje af koncepter i forskellige priskategorier. I kombination med et unikt interiør inspireret af skandinavisk design er Københavns Lufthavn en af de bedste shoppingdestinationer. Vi er begejstret over at åbne vores første lufthavnsbutik, som drives af PUMA, i Københavns Lufthavn,” udtaler Thomas Henningsen, Global Travel Retail Manager, PUMA AG.

Et større udbud af sport- og street life
Den nye PUMA butik er et nyt koncept i Københavns Lufthavn, som bidrager til et bredere varesortiment i lufthavnens shoppingområde: 

Vores omfattende kundeanalyser viser, at passagererne i Københavns Lufthavn efterspørger et større udbud af sport- og street life. PUMA har udmærket sig ved at genetablere sig på sportsmarkedet, men samtidig også formået at få skabt sig en position på modemarkedet. De arbejder meget professionelt med deres koncepter, og CPH glæder sig til at introducere mærkets første lufthavnsbutik, der drives af PUMA, i verden,” udtaler Henrik Busch, kommerciel direktør i Københavns Lufthavne A/S.

PUMA blev etableret i Tyskland i 1948 og sælger i dag produkter i over 80 lande.