Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Bestil parkering i god tid og spar penge

Fremover kan du spare penge, når du reserverer parkering i god tid i Københavns Lufthavn. Lufthavnen justerer sit online reservations-system, så det kan tilbyde passagererne rabatter og særlige tilbud. 

Det er altid en god ide at planlægge sin rejse. Det gælder også, hvis man vil spare penge på parkering i Københavns Lufthavn. Fremover vil de prisbevidste passagerer kunne finde pladser med særlige rabatter, hvis man sørger for at bestille i god tid. Rabatterne er forbeholdt de kunder, der bestiller på www.cph.dk. 

Rabat på fjerne og nære anlæg
Det nye parkerings-system tilbyder rabat på de eftertragtede economy-anlæg, P15 og P17.

På længere sigt vil man også kunne finde særlige tilbudspriser på de såkaldt terminal-nære parkeringsanlæg.

Vi er glade for at kunne tilbyde de velforberedte en rabat. Det kunne vi ikke i det gamle reservations-system, men det kan vi nu. Vi ved, at P15 og P17 er særdeles populære anlæg, og vi har længe opfordret passagererne til at bestille plads i god tid. Nu er der en ekstra god grund til at bestille online, fordi man også kan få rabat,” siger underdirektør i Københavns Lufthavn, Henrik Busch.

Gammel pris på economy-pladser
Priserne på parkering ændres løbende efter udbud og efterspørgsel. Passagerer, der er på forkant og reserverer i god tid, kan sikre sig parkering på de populære anlæg P15 og P17 til kun 250,- kr. pr. uge. For passagerer, der ikke i god tid reserverer på forhånd, er prisen på Economy parkering 360,- kr. pr. uge fra den 12. marts 2008.

En parkeringsplads i Københavns Lufthavn kan bestilles via hjemmesiden – www.cph.dk