Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Norwegian åbner rute til Gatwick

Fra sommerprogrammets start åbner Norwegian en ny rute fra København til London Gatwick. Med den nye rute kommer Norwegian op på i alt 16 ruter ud af CPH. 

Fra 29. marts 2009 udvider Norwegian rutenettet og flyver to gange dagligt tur-retur til London Gatwick, der er Storbritanniens næststørste lufthavn. Norwegian indsætter både en morgenafgang og en aftenafgang.

Med den nye rute, der får sin start med overgangen til sommerprogrammet, kommer det norske lavprisselskab op på i alt 16 ruter ud af CPH. Selskabet planlægger desuden at åbne yderligere ruter fra København til Rom og Barcelona.

Billetsalget på ruten til London Gatwick er startet og kan købes på www.norwegian.com