18.09.2017

Flere billige flybilletter til danskerne

Mandag den 8. december lettede det første transavia.com-fly fra Københavns Lufthavn. Det hollandske lavprisselskab transavia.com er et af de selskaber, der flyver nye ruter efter Sterlings konkurs. Med transavia.com får danskerne endnu flere muligheder for at rejse billigt. 

Det hollandske lavprisselskab transavia.com satte for første gang kursen mod Las Palmas mandag den 8. december. Afgangen markerer indledningen på transavia.com’s tilstedeværelse i Danmark med faste afgange fra København.

Hurtigt og billigt til store dele af Europa
transavia.coms første flyving til Las Palmas blev fejret med en officiel åbning den 8. december i Københavns Lufthavn En af de første passagerer ombord på ruten til Las Palmas var Nils Erik Nilsen fra Holbæk, der bor på Gran Canaria i de triste vintermåneder, og driver stadig forretning i Danmark.

Jeg flyver fra København til Las Palmas to gange om måneden i vinterhalvåret. Jeg er utrolig glad for at transavia.com har åbnet en direkte forbindelse. Det er en klar fordel, fordi jeg kan komme hurtigt og billigt frem og tilbage,” sagde han.

transavia.com’s er et af de selskaber, som er begyndt at flyve en række af de ruter, som Sterling efterlod åbne. Blandt andet destinationer som Malaga, Alicante, Barcelona, Faro og Nice. I alt har selskabet ti ruter ud af København og 30 ugentlige afgange i vinterperioden. Et antal som øges til 42 om ugen, når sommerplanen tages i brug til april. Selskabet forventer desuden at udvide kapaciteten i næste års højsæson omkring sommerferien.

Et solidt selskab
Under ruteindvielsen var de to transavia.com-direktører Willem Hondius og Michiel Meijer samt administrerende direktør for Københavns Lufthavne A/S Brian Petersen til stede:

Det har været vigtigt for Københavns Lufthavne hurtigst muligt at få lukket hullet efter Sterlings konkurs, og transavia.com’s ni nye ruter ud af CPH er stærkt medvirkende til, at det sker. transavia.com har mange års erfaring med luftfart og forstår også at drive en sund forretning selvom der er udfordringer i branchen. transavia.com kombinerer høj service og billige billetter, og det er det, passagererne vil have,” lød det fra Brian Petersen, administrerende direktør i Københavns Lufthavne A/S.
Alle indikationer viser os, at vi vil kunne drive et sundt lavprisselskab i Danmark. Vi tror på, at de danske rejsende vil kræve lave, gennemsigtige priser uden skjulte merudgifter fra et økonomisk stabilt flyselskab, og det er præcis det, vi tilbyder. Nogle vil måske mene, at vi er lidt gammeldags af et lavprisselskab at være, men det er sådan, vi gør tingene,” sagde Willem Hondius, markedsdirektør i transavia.com.

transavia.com er ejet af Air France og KLM og regnes for et af Europas mest økonomisk stabile lavprisselskaber.

Den første flyvning til Las Palmas blev fulgt på vej af lufthavnens Brand & Redning, der markerede ruteindvielsen med en æresport i vand.


Under ruteindvielsen holdt transavia.com-direktør Willem Hondius og administrerende direktør for Københavns Lufthavne A/S Brian Petersen tale, inden den røde snor blev klippet, og de første passagerer kunne gå om bord.