18.09.2017

Familievenligt i Københavns Lufthavn i Terminal 2

Playstation 3, brio-legetøj, tegnefilm og bordfodbold. Der er masser af underholdningsmuligheder for børn og teenagere i lufthavnens populære familieområde i Terminal 2. Københavns Lufthavne har netop frisket området op og de nyeste spil og nyt legetøj er kommet til. 

Skal du og familien ud og rejse - og trænger børnene til underholdning inden I skal om bord på flyet, så er der masser af muligheder i familieområdet i Terminal 2.

I det bløde hyggehjørne kan man for eksempel sidde og lytte til sin medbragte musik, spille Play Station 3, ligge og læse eller bare tage sig et hvil. Alt imens kan de yngre søskende fordrive tiden med legetøj og børne-tv.

Københavns Lufthavn er for store som små passagerer

Lufthavnen skal være for alle - også for teenagerne og de helt små. Der er en stor efterspørgsel på legefaciliteter fra børnefamilierne, og derfor er det vigtigt for os løbende at modernisere og forbedre området med nye, spændende aktiviteter for børn i alle aldre,” siger Susanne Frank, passagerchef i Københavns Lufthavne A/S og fortsætter:
Der skal også være gode faciliteter for familier med helt små børn. Derfor er vi i øjeblikket i gang med at etablere et helt nyt amme- og puslerum. Her kan forældrene sidde diskret at amme eller made i fred og ro, der er gode puslefaciliteter, en mikroovn til at varme babymaden og en flaskevarmer,” forklarer Susanne Frank.

Det nye ammerum forventes færdigt i begyndelsen af 2009.


Det store, populære legeområde i lufthavnens Terminal 2 er til små som større børn. Også teenagere kan slænge sig i området og fordrive ventetiden uden at kede sig.