18.09.2017

Ny rute fra København til Bydgoszcz i Polen

Med start mandag den 7. januar 2008 kan passagerer i Københavns Lufthavn flyve direkte til Bydgoszcz i det nordlige Polen. 

Fra den 7. januar bliver det muligt at flyve direkte til Bydgoszcz i Polen fra Københavns Lufthavn, når det polske flyselskab Jet Air begynder at flyve på ruten. Der bliver to ugentlige afgange fra København med afgang mandag og fredag. Flyvetiden er 1 time og 30 minutter.  

"Vi ser frem til åbningen af den nye rute mellem Bydgoszcz og København. Der er en stor stigning i antallet af polakker, der bor og arbejder i Danmark, og Nato har et træningscenter i Bydgoszcz, så vi glæder os over at kunne tilbyde vores passagerer en direkte forbindelse. Da København er et stort hub, forbinder vi Bydgoszcz med mange andre destinationer, hvilket gør ruten endnu mere attraktiv for vores passagerer. Vi håber også, at danskerne har lyst til at besøge den smukke Kujawy region," siger Mateusz Kokosiński, Sales & Marketing Executive hos Jet Air.

Også Københavns Lufthavnes administrerende direktør, Brian Petersen hilser den nye rute velkommen:

"Nye ruter og et veludviklet rutenetværk har afgørende betydning for, at Københavns Lufthavn kan fastholde sin position som Skandinaviens knudepunkt. Vi glæder os derfor over, at Jet Air nu åbner en ny rute til Polen, så vi kan tilbyde vores passagerer endnu flere destinationer fra Københavns Lufthavn."