Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Med Sterling direkte til Göteborg

Fra slutningen af marts kan passagerer i Københavns Lufthavn flyve direkte til Gøteborg med Sterling. 

Den 28. marts starter Sterling flyvninger mellem København og Gøteborg på den svenske vestkyst. Der bliver to daglige afgange på hverdage og en afgang dagligt lørdag-søndag. Flyvetiden er 45 minutter, og der flyves med en Boeing 737.

I forbindelse med åbningen af den nye rute introducerer Sterling den nye service "Connect", der gør det muligt for passagererne at checke bagagen ind helt til deres slutdestination.

Gode forbindelser til andre destinationer

Nye ruter og et veludviklet rutenetværk har afgørende betydning for, at Københavns Lufthavn kan opretholde sin position som Skandinaviens knudepunkt. Derfor er vi meget glade for, at Sterling nu starter op på ruten København-Gøteborg. Sterlings nye service Connect gør det desuden nemmere for passagererne at skifte fly i Københavns Lufthavn og kan dermed medvirke til en stigning i andelen af transferpassagerer," siger Brian Petersen, administrerende direktør i Københavns Lufthavne A/S.

Fra Gøteborg kan passagererne flyve direkte videre med Sterling til Alicante, Athen, Burgas, Chambéry, Firenze, Gran Canaria, Màlaga, Mallorca, Nice, Rom og Stockholm.  

Udover Sterling har SAS daglige afgange mellem København og Gøteborg.