Ude godt - hjemme bedst

Der findes ikke mange lufthavne, som ligger med så kort afstand til både byer og naturen.

Vi har skønne strande, fredede naturområder og et rigt dyreliv side om side med det pulserende byliv med restauranter, caféer, butikker og kulturtilbud. På kort tid kan du tage bussen fra lufthavnen til Dragørs charmerende by- og havneliv eller til Tårnby Torv, som er fødestedet for den danske hiphop-kultur.

København er i vækst. Og det smitter af på Københavns Lufthavn. Men grunden til vores ambitiøse udvidelsesplaner skal også findes i, at vi gør klar til at modtage 40 mio. passagerer om året – mod de nuværende 29 mio. De kommende år har vi derfor planer om en betydelig udvidelse. Samtidig skal vi passe bedst muligt på vores naboer og på lokalområdet. Derfor har vi åbnet dette nabo-site, så du kan følge med i udvidelsen og har mulighed for at tale med os, hvis der er noget, vi har overset, eller du har forslag til noget, vi kan gøre bedre eller aktiviteter, du savner.

Mød os, der hvor du bor

Vi vil gerne tale med dig, der bor i lokalområdet, så vi kan blive klogere. Derfor rykker vi uden for lufthavnen for at møde dig og dine naboer og høre jeres mening om os.

Vi får heldigvis også nabo-besøg i lufthavnen. Vi har budt velkommen til både grundejerforening og børnehavebørn, og vi håber, der kommer mange flere gode nabobesøg! 

Læs mere om besøg i lokalområdet
 

Har du noget på hjerte?

Har du spørgsmål, kommentarer eller et godt forslag til et styrket naboskab, så send os en mail.

  Du kan skrive til os her
 

Bliv en del af netværket

Kom med i vores netværk "KÆRE NABO" på Facebook

  Klik her