Din nabo har vokseværk

I de kommende mange år udvider vi lufthavnen.

Københavns Lufthavn har store planer for fremtiden. Inden for de næste år forventer vi, at antallet af passagerer stiger fra 29 mio. til 40 mio. om året. Det er en stigning på omkring 40 %. Det stiller store krav til os, både i forhold til udvidelserne og nytænkning.

Passagerområderne skal for eksempeludvides til næsten dobbelt størrelse, og vi skal gøre plads til flere fly ved at etablere flere gates og flere pladser til flyene. Hvad kommer det til at betyde for dig – og for lokalområdet?

Flere arbejdspladser

Den største fordel ved så stor en udvidelse er, at vi kan imødekomme det stigende antal passagerer, som rejser til og fra København. Men udvidelsen af lufthavnen bidrager til den økonomiske vækst og vil skabe en positiv effekt for hele regionen – og lokalt får vi brug for flere medarbejdere, både under og efter udvidelsen.

Vi er naturligvis meget opmærksomme på, at en udvidelse af denne størrelse kan skabe bekymring om øget støjniveau, luftforurening og mere trafik på vejene.

Og vi vil gerne tale med jer, så vi kan blive bedre. Er der noget, du ønsker, at vi skal være særligt opmærksomme på? Så skriv til os her.

CPH Oversigtsbillede

Sådan udvider vi

Er du interesseret i detaljer og overblik over den kommende udbygning af lufthavnen? Vil du have indblik i fremtidens lufthavn?

Læs om udvidelsen her
 

Har du noget på hjerte?

Har du spørgsmål, kommentarer eller et godt forslag til et styrket naboskab, så send os en mail.

  Du kan skrive til os her
 

Bliv en del af netværket

Kom med i vores netværk "KÆRE NABO" på Facebook

  Klik her