Whistleblowerordning

Københavns Lufthavn har indført en whistleblowerordning i overensstemmelse med den almindelige praksis for god virksomhedsledelse

I whistleblowerordningen kan medarbejdere og andre interessenter med tilknytning til Københavns Lufthavn i god tro foretage anonyme eller ikke-anonyme indberetninger om alvorlige forhold. 

Hvis du får viden om ulovlig eller uetisk adfærd i lufthavnen, opfordrer vi dig til at indberette din viden enten gennem dine normale kommunikationskanaler i lufthavnen eller ved at benytte whistleblower-portalen. 

Portalen er hostet af en uafhængig part, Human Time, der garanterer anonymitet, sikkerhed og brugervenlighed i systemet. 

Indberetninger i systemet sendes direkte til Bestyrelsessekretæren til nærmere undersøgelse. Indberetninger om Direktion, Økonomidirektøren eller Bestyrelsessekretæren sendes dog direkte til formanden for Bestyrelsen og formanden for Revisions- og risikokomitéen. 

Du kan finde yderligere information om brugen af whistleblowerordningen og lufthavnens procedurer for håndtering af indberetninger i Københavns Lufthavns whistleblowerpolitik på whistleblower-portalen. 

 

 

Whistleblowerportal

https://cph.whistleblowernetwork.net/FrontPages/Default.aspx