Whistleblowerordning

I Københavns Lufthavne har vi siden 2013 haft en whistleblowerordning. Det er en tryg og sikker mulighed for medarbejdere, og andre interessenter med tilknytning til Københavns Lufthavne, at indberette en bekymring, hvis man oplever eller har mistanke om alvorlige lovovertrædelser i virksomheden. Det er op til whistlebloweren selv, om man vil være anonym.

 

Del din bekymring

Har du viden om ulovlig eller uetisk adfærd i lufthavnen, opfordrer vi dig til at indberette din viden ved at benytte whistleblower-portalen. Portalen er hostet af en uafhængig part, EQS Group (Got Ethics), der garanterer anonymitet, sikkerhed og brugervenlighed i systemet.

 

Enhver indberetning om den administrerende direktør, finansdirektøren eller chefjuristen bliver behandlet af formanden for Bestyrelsen og formanden for Revisions- og risikokomitéen. Indberetninger om enhver anden CPH-medarbejder bliver behandlet af CPHs chefjurist og autoriserede medarbejdere hos Corporate Affairs & Legal i samarbejde med direktionen.

 

Du kan finde yderligere information om brugen af whistleblowerordningen og proceduren for håndtering af indberetninger i whistleblower proceduren eller på whistleblower-portalen.