Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
15.04.2020

Luftbroen til London vokser

Den britiske hovedstad fastholder den markante vækst i antal rejsende fra København. I forhold til sidste år er 135.000 flere rejst fra CPH til London. 

I årets første seks måneder er 1.027.785 rejst mellem CPH og London – en stigning på 15,1 procent i forhold til sidste år. Dermed er London stadig suverænt den mest populære destination fra København.

Årsagen er blandt andet, at der med Ryanair er kommet yderligere to daglige afgange til London. Det betyder, at der på hverdage nu er mellem 23-25 daglige afgange fra CPH til Londons lufthavne i Heathrow, Gatwick, Stansted og Luton.

Samlet set var årets første travle sommermåned lidt mere travl end sidste år med en vækst i antallet af passagerer på 0,3 procent  i juni.

Samlet rejste 2.529.528 igennem lufthavnen. På Store Rejsedag, skolernes første sommerferiedag den 26. juni, rejste 95.790 igennem lufthavnen.

I årets første seks måneder har Københavns Lufthavn talt 12.345.829 passagerer. Det svarer stort set til det første halvår af 2014, der havde en imponerende vækst på 7,3 procent. Transfer mængden er stadig påvirket af SAS’ justeringer på transferproduktet.

CPH Traffic June 2015

 Månedlig trafikudvikling

CPH Traffic June 2015

Download Excel fil