Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
15.04.2020

Stærk påsketrafik sikrer vækst

Passagertallet i marts steg med 3,3 procent i forhold til samme måned i fjor. I alt er passagertallet i Københavns Lufthavn i år steget med 1,8 procent. 

Med 2.053.818 passagerer satte Københavns Lufthavn månedsrekord i marts, og det var samtidig første gang, at passagertallet i marts oversteg 2 mio.

En stærk international påsketrafik var med til at sikre en solid vækst i marts. Det var en særdeles positiv afslutning på en måned, der indledningsvist var præget af uro i forbindelse med strejker. Det gav selvfølgelig et par uger med lavere trafik end forventet, men vi fik indhentet det tabte i slutningen af måneden,” siger Thomas Woldbye, adm. direktør, Københavns Lufthavne A/S.

Den interkontinentale trafik steg med 7,0 procent bl.a. fordi Qatar Airways har indsat flere ugentlige frekvenser. Europatrafikken steg med 3,7 procent og indenrigstrafikken faldt med 7,1 procent, hvilket var forventet pga. påsken, der traditionelt er en stille tid for indenrigstrafikken.

I årets første kvartal er næsten 5,4 mio. passagerer rejst igennem Københavns Lufthavn, hvilket er en stigning på 1,8 procent i forhold til i fjor.

CPH Traffic March 2015

Månedlig trafikudvikling

CPH Traffic March 2015

Download Excel-fil