Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
08.04.2020

Travleste måned nogensinde i Københavns Lufthavn

Københavns Lufthavn satte en markant passagerrekord i juli med 2,6 mio. rejsende – en stigning på 7,0 procent i forhold til i fjor. År til dato er passagertallet steget med 7,3 procent. 

Vores trafiktal viser, at folks rejselyst tilsyneladende har været intakt trods det fantastiske danske sommervejr. Juli blev dermed den travleste måned nogensinde i Københavns Lufthavns snart 90-årige historie,” siger Thomas Woldbye, adm. direktør, Københavns Lufthavn.

Det eksakte passagertal i juli endte på 2.596.230, hvilket er næsten 170.000 flere rejsende end juli i fjor. Udenrigstrafikken steg med 7,4 procent, indenrigstrafikken steg med 1,1 procent, og chartertrafikken voksede 0,9 procent. Og ikke mindst fortsatte transfertrafikken de seneste måneders positive udvikling med en stigning på hele 14,9 procent.

Stigningen viser, at vores fokuserede samarbejde med flyselskaberne om at styrke knudepunktet virker,” siger Thomas Woldbye.

I alt 14.952.229 passagerer er rejst igennem Københavns Lufthavn i årets første syv måneder, hvilket er godt 1 mio. flere end på samme tidspunkt i fjor, svarende til en stigning på 7,3 procent.

TrafikJuli2014

Trafikudvikling måned for måned

TrafikJuli2014

Download Excel fil