Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
08.04.2020

CPH: God start på sommeren

Væksten fortsætter i Københavns Lufthavn. Juni blev den travleste måned i lufthavnens historie med 2.523.108 passagerer, en stigning på 8,3 procent i forhold til sidste år.  

Den travleste måned i Københavns Lufthavns historie bød også på den travleste rejsedag nogensinde. Fredag den 27. juni var 98.674 passagerer igennem lufthavn. Dermed blev den hidtidige dagsrekord fra påsken i år slået med mere end 4.000.

 ”Når der rejser næsten 100.000 passagerer gennem lufthavnen på én dag, siger det sig selv, at der er mere end almindligt travlt i terminalerne. Takket være vores store om- og udbygninger af terminal 2 og bagageanlægget de seneste år har vi været i stand til at absorbere væksten, og give de mange rejsende en god start på ferien,” siger lufthavnens administrerende direktør Thomas Woldbye.

Udenrigstrafikken voksede med 8,5 procent, og antallet af transfer-passagerer steg med 19,4 procent - en bemærkelsesværdig markant stigning i en sommermåned, hvor de mange ferierejsende ellers normalt foretrækker de direkte ruter. Indenrigstrafikken steg med 5,9 procent.

TrafikJuni2014

Trafikudvikling måned for måned i 2014

TrafikJuni2014

 Download Excel fil