Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
08.04.2020

CPH: Stabil vækst styrker knudepunktet

Trafiktallene fra Københavns Lufthavn viser fortsat stabil vækst i maj, idet der var 8,3 procent flere passagerer end i samme måned i fjor. Specielt transfertrafikken og de lange ruter vokser markant. 

2.328.469 mennesker rejste igennem Københavns Lufthavn i maj, som dermed blev den travleste maj måned nogensinde.

Antallet af transferpassagerer, der rejser via Københavns Lufthavn og videre ud i verden, steg med 20,7 procent, mens den interkontinentale trafik voksede med 14,0 procent.

Den markante stigning både i antallet af passagerer på de lange ruter og transferpassagerer styrker Danmarks og Københavns position som det vigtigste internationale trafikknudepunkt i Nordeuropa. Samtidig er det en understregning af, at vi når de mål, vi har sat os for World Class Hub strategien,” siger Thomas Woldbye, adm. direktør, Københavns Lufthavn.

Udenrigstrafikken voksede med 8,7 procent og indenrigstrafikken med 3,6 procent.

År til dato er der rejst 9.832.891 mennesker igennem Københavns Lufthavn, hvilket er næsten 650.000 flere passagerer end samme periode i fjor, svarende til en stigning på 7,1 procent.

CPH Trafik maj 2014

Trafikudvikling måned for måned

CPH Trafik maj 2014

 Download Excel fil