Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
08.04.2020

Københavns Lufthavn flyver mod rekord

I alt 2,3 mio. passagerer rejste igennem Københavns Lufthavn i oktober. Det svarer til en stigning på 7,1 procent. År til dato er passagertallet også steget med 7,1 procent, og Københavns Lufthavn er dermed på vej mod årsrekord. 

Rejsefeberen og væksten fortsætter i Københavns Lufthavn, hvor passagertallet i oktober nåede op på 2.330.985. Dermed blev det den travleste oktober måned i Københavns Lufthavns snart 90-årige historie.

Det skal gå meget galt, hvis vi ikke kommer til at sætte passagerrekord igen i år. Samtidig ligger vores vækst i top, når vi kigger rundt på de andre europæiske storlufthavne, som vi normalt sammenligner os med. Og den vækst gavner ikke alene lufthavnen men hele samfundet i form af flere turister, investeringer og arbejdspladser til landet,” siger Thomas Woldbye, adm. direktør, Københavns Lufthavne A/S.

Udenrigstrafikken voksede 7,6 procent, transfertrafikken steg med hele 14,9 procent, og indenrigstrafikken lå 1,0 procent over oktober i fjor.

År til dato er passagertallet steget til 22,1 mio. svarende til en stigning på 7,1 procent. Fortsætter resten af året som forventet, passerer Københavns Lufthavn i 2014 for første gang 25 mio. passagerer.

TrafikOktober2014

Trafikudvikling måned for måned

TrafikOktober2014

Download Excel-fil