08.04.2020

CPH: Meget travl start på sommeren

Passagertallet i Københavns Lufthavn steg med 4,8 procent i juni. I alt 2.329.956 passagerer rejste igennem CPH i årets første sommermåned, der blev den travleste nogensinde i lufthavnen. År til dato er passagertallet steget med 2,2 procent. 

Danskerne har travlt med at flyve til udlandet på sommerferie. Det kan tydeligt ses i Københavns Lufthavn, hvor antallet af udenrigspassagerer i juni er steget med 4,4 procent i forhold til sidste år.

”Juni 2013 blev den travleste måned nogensinde i Københavns Lufthavns 88-årige historie. Det understreger, hvor vigtigt det var, at vi var klar til sommeren med den store udbygning af Terminal 2 med 1.400 ekstra kvadratmeter, langt mere lys og luft, 12 nye check-in-pulte og langt flere selvbetjenings-automater,” siger Thomas Woldbye, adm. direktør i Københavns Lufthavn.

Samtidig oplevede indenrigstrafikken en vækst på hele 10,2 procent. Det betyder, at det samlede antal af indenrigs- og udenrigspassagerer var 4,8 procent højere i juni end samme måned sidste år. 

År til dato er passagertallet steget med 2,2 procent til i alt 11,5 mio. passagerer. 

På Top 10-listen er det primært de europæiske storbyer Milano og Berlin, der tegner sig for den mest markante vækst.

CPH Traffic June 2013

Download Excel dokument