08.04.2020

Væksten fortsætter i CPH

Københavns Lufthavn er fortsat på vækstsporet med en 3,6 procent stigning i passagertallet i oktober. År til dato har lufthavnen rundet 20,5 mio. passagerer – en stigning på 3,2 procent i forhold til sidste år. 

Knap 2,2 mio. passagerer rejste igennem Københavns Lufthavn i oktober, hvilket er månedsrekord.

”Vores vækst for året ligger ca. 50 procent højere end det europæiske gennemsnit, og væksten på 3,6 procent alene i oktober er absolut tilfredsstillende. Og så er det værd at bemærke, at vi i oktober både havde flere erhvervs- og fritidsrejsende, idet der var et stigende antal passagerer, der rejste på efterårsferie, samtidig med, at business-trafikken steg i de andre uger,” siger Thomas Woldbye, adm. direktør, Københavns Lufthavn.

Antallet af udenrigspassagerer steg med 3,9 procent, mens der var godt 4.500 færre transferpassagerer, hvilket svarer til et fald på 1,8 procent. Antallet af indenrigspassagerer holdt med et lille fald på 0,4 procent næsten niveauet i forhold til oktober 2012.

Væksten år til dato på 3,2 procent betyder, at Københavns Lufthavn rundede 20 mio. passagerer for året allerede i oktober – én måned tidligere end i fjor.

 Trafik oktober 13

 Trafikudviklingen på månedsbasis 2013
Trafik oktober 13 total

Download Excel dokument