Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
08.04.2020

CPH: Trafikudvikling som forventet

Passagertallet i Københavns Lufthavn steg i marts med 0,1 procent i forhold til samme måned i fjor. Udviklingen var forventet, idet skæve helligdage er årsagen til, at væksten er aftaget. År til dato er passagertallet steget med 4,3 procent.  

”De mange skæve helligdage umuliggør en reel sammenligning af trafiktallene i de tre forårsmåneder. Sidste år havde vi de store rejsedage op til påsken i slutningen i marts, mens de i år først falder i april. Derfor var det forventet, at væksten ville være aftagende i denne måned,” siger Carsten Nørland, Salgs- og Markedsdirektør, Københavns Lufthavn.

Samtidig har uroen i Mellemøsten og naturkatastrofen i Japan også påvirket trafiktallene i negativ retning.

I alt 1.777.460 passagerer benyttede Københavns Lufthavn i marts, hvilket er en stigning på 0,1 procent i forhold til sidste år. Antallet af udenrigspassagerer steg med 0,6 procent, indenrigstrafikken faldt med 3,8 procent, og antallet af transferpassagerer faldt med 6,2 procent.

På Top10 over største ruter er der sket en del ændringer siden februar, idet Oslo har overtaget andenpladsen fra Stockholm, Paris har overhalet Amsterdam, Helsinki har byttet plads med Frankfurt, og Bruxelles er kommet ind i Top10. London er fortsat største destination ud af København.

Trafikudviklingen på månedsbasis 2011

Download Excel dokument