Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
02.04.2020

Rasmus Lund ny CFO i Københavns Lufthavne A/S

Selskabsmeddelelse - København, den 25. juli 2018 

Rasmus Lund bliver ny CFO hos Københavns Lufthavne A/S. Han starter den 1. december 2018. Rasmus har arbejdet for Saxo Bank siden 2008 - de sidste 6 år som Group CFO.

"Jeg er meget glad for at byde Rasmus Lund velkommen om bord. Rasmus bringer betydelig og relevant erfaring til CPH, hvilket er vigtigt for den fortsatte udvikling af lufthavnen,” siger Thomas Woldbye, direktør for Københavns Lufthavne.

Rasmus Lund startede sin karriere i Arthur Andersen, senere Deloitte, i 1997, flyttede til ISS A/S i 2004, hvor han havde flere ledende stillinger.

Rasmus Lund erstatter Lars Jønstrup Dollerup, som forlod CFO-stillingen i CPH ved udgangen af juni 2018.

KØBENHAVNS LUFTHAVNE A/S

 

Vedlagte filer

Læs selskabsmeddelelsen

Selskabsmeddelelse 25-7-18.pdf