Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
02.04.2020

Økonomidirektør Per Madsen forlader CPH

Fondsbørsmeddelelse nummer 4/2012 

København, den 30. april 2012

 

Københavns Lufthavne A/S skal have ny økonomidirektør, efter at den nuværende CFO, Per Madsen, har valgt at forlade lufthavnen. Per Madsen fratræder sin stilling med udgangen af juli 2012.

"Per Madsen har været en vigtig del af de store fremskridt, som Københavns Lufthavn har gjort de seneste år, og jeg ønsker ham alt godt med de nye udfordringer, der venter ham i hans fremtidige arbejde," siger Københavns Lufthavns adm. direktør, Thomas Woldbye.

Per Madsen er 43 år, og han har været økonomidirektør i Københavns Lufthavne A/S siden februar 2008, og han har i det seneste 1½ år været medlem af lufthavnens direktion.

 

P.O. Box 74
Lufthavnsboulevarden 6
DK-2770 Kastrup

Kontaktperson:
Thomas Woldbye
CEO

Telefon: 3231 3231
Fax: 3231 3132
E-mail: cphweb@cph.dk
www.cph.dk

CVR nr. 14 70 72 04

 

Vedlagte filer:

Læs fondsbørsmeddelelsen

Per Madsen forlader CPH.pdf