Mennesker

Københavns Lufthavn er en af Danmarks største arbejdspladser og et trafikalt knudepunkt for millioner af rejsende. Derfor har vi et ansvar for de mennesker, der hver dag færdes i og omkring lufthavnen.

Vi er et dedikeret team af medarbejdere og en ansvarlig og inkluderende arbejdsplads, der arbejder for at skabe rejseglæde i sikre og trygge rammer for både vores passagerer og medarbejdere. Mennesker er vores vigtigste omdrejningspunkt, og vi sætter en ære i at møde det enkelte menneske med respekt og gæstfrihed.

Hver dag går omkring 23.000 mennesker på arbejde i de mere end 700 virksomheder, der opererer i Københavns Lufthavn. De er alle med til at sikre gode rejseoplevelser for de mere end 30 mio. passagerer, der hvert år besøger lufthavnen. Vi tager derfor vores samfundsansvar meget alvorligt og arbejder dedikeret inden for fire fokusområder:

Sikkerhed
 

Vores mål er fortsat at være en af de bedste lufthavne til styring af flyvesikkerhed. Vi arbejder proaktivt og systematisk for, at vores passagerer fortsat skal føle sig sikre og trygge på deres rejse.

Arbejdsmiljø
 

Vi ved, at et sikkert og sundt arbejdsmiljø betaler sig og skaber arbejdsglæde og kvalitet. Derfor arbejder vi dedikeret og innovativt med at dele viden og sikre trivsel – hver dag.

Attraktiv arbejdsplads
 

Vi arbejder i alle dele af vores virksomhed på at fastholde et højt engagement og fortsat være en inkluderende og mangfoldig arbejdsplads, hvor alle medarbejdere kan udvikle og udnytte deres potentiale.

Passageroplevelsen
 

Vi skaber et trygt og behageligt miljø i lufthavnen; vi er de imødekommende værter, der møder mennesker med respekt og omtanke for deres individuelle behov, så vi også i fremtiden er en af de bedste lufthavne i verden til at skabe rejseglæde og give gode rejseoplevelser.