Handicapparkering

Københavns Lufthavn tilbyder handicapparkering til rejsende med invalideskilt.

Bemærk: En handicapparkeringsplads skal reserveres senest 6 timer før forventet ankomst. Ankommer du fx kl.19.00, så skal du reserverer inden kl. 13.00. For at sikre dig en plads, anbefaler vi dog, at du reserverer i god tid.

Parkeringspladserne er afmærkede og ligger tæt på vores terminaler.

De fleste pladser er placeret i Direct anlægget P4, som ligger ca. 50 meter fra Terminal 2. I P4 er der ligeledes placeret et call-point, hvor du kan tilkalde PRM-bistand.

Rabat ved onlinebestilling

Booker du handicapparkering online, får du rabat på P4. For 899,-/uge kan du holde i vores afmærkede handicapparkeringsområde.

Indtast dine oplysninger fra Danske Handicaporganisationer i formularen herunder for at få adgang til det direkte booking link.

Placering af handicap p-pladser

Der er handicap p-pladser i alle vores parkeringsanlæg, når du kører ind som drive-in kunde. Se her hvor de enkelte anlæg er placeret:

Bemærk: For at være garanteret en handicap parkeringsplads samt gøre brug af rabatten, skal man booke online. Denne rabat gælder udelukkende booking af de afmærkede pladser på P4.

Hvis der ikke bookes online, er indkørsel til almindeligt gældende takster. For dags- og timepriser se oversigten her. Der ydes ikke pladsgaranti.

Afsætning af bevægelseshæmmede passagerer

Der er mulighed for at sætte bevægelseshæmmede passagerer af på de 2 dedikerede pladser nær den vestlige indgang til Terminal 2. Parkering op til 1 time er gratis. Bemærk, at P-skive skal benyttes og at handicapskilt skal være placeret synligt i bilen.