Handicapparkering

Københavns Lufthavn tilbyder flere former for handicapparkering til rejsende med invalideskilt.

Bemærk: En handicapparkeringsplads skal reserveres senest 6 timer før forventet ankomst. Ankommer du fx kl.19.00, så skal du reserverer inden kl. 13.00. For at sikre dig en plads, anbefaler vi dog, at du reserverer i god tid.

Placering af handicap p-pladser

Der er handicap p-pladser i alle vores parkeringsanlæg, når du kører ind som drive-in kunde, dog ikke på P15, P17 og P19. På anlægget P8 terræn, der er beliggende lige øst for Terminal 3, kan du parkere i en 3,5 x 5 meter stor parkeringsbås ca. 50 meter fra indgangen til terminalen. Indkørsel til P8 sker via Lufthavnsboulevarden og Tværvej E.

Afhentning eller afsætning med invalideskilt

Har du brug for at parkere i kortere tid i forbindelse med afhentning eller afsætning, kan dette ske gratis i op til 90 minutter på to dedikerede parkeringsbåse (størrelse 3,5 x 5 meter) i tilknytning til Spidsvej mellem P5 og P7. Herfra er der under 100 meter til elevatoren i den nordlige ende af Terminal 3 (nær Metroen). Indkørsel sker via Lufthavnsboulevarden.

Det er også muligt at afsætte passagerer i vores Kiss & Fly anlæg i P4 stueplan. Grundet begrænset loftshøjde på 2,3 meter er dette dog ikke muligt for alle typer minibusser.

Terminalnær parkering med rabat

I anlægget P4, som ligger ca. 50 meter fra Terminal 2, kan du parkere med rabat i vores afmærkede handicapparkeringsområde. Indkørsel sker fra rundkørslen ved motorvejsfrakørsel 17.

Booking skal ske online ved at reservere senest 6 timer før forventet ankomst. Ankommer du f.eks. kl. 19:00, skal du reservere inden kl. 13:00. For at sikre dig en plads, anbefaler vi dog, at du reserverer i god tid.

Det koster 899,-/uge at holde i vores afmærkede handicapparkeringsområde. Det er muligt at parkere med køretøjer op til 2,7 m. højde. I P4 er der ligeledes placeret et call-point, hvor du kan tilkalde gratis assistance til transport til gate (PRM-bistand).

Indtast dit navn, fødselsdato og licensnummer fra din handicaplicens fra Danske Handicaporganisationer i formularen herunder for at få adgang til det direkte booking link.