Mød Kenny Anker i lufthavnen

Få professionel vejledning af brynekspert Kenny Anker og hans team d. 5. og 6. december.

De seneste år har bryn opnået kultstatus inden for både skønhed og mode, og Kenny Anker var en af de første herhjemme til at dedikere sig fuldt ud til dette nicheområde. I hans salon er der 5 ugers venteliste på det unikke Signature Brow Lift, som tager brynbehandling til et nyt niveau ved at kombinere ekspertise, teknik og produkter på en måde, der skaber smukke og karakterfulde bryn perfekt tilpasset det enkelte ansigt.
En opskrift, der også har trukket mange kendte danskere til briksen.

På få år er Kenny Anker blevet den, stjernerne kommer til, når de vil have bryn i en klasse for sig. Selvom han kun er 22 år, har han allerede mange års erfaring i branchen, og kombineret med en nyskabende, ung og stilsikker tilgang til håndværket har det sikret ham en plads på de kendtes favoritliste.

Kenny kastede sin kærlighed på bryn som 14-årig, da han første gang fik en pincet i hånden, og i de kommende år opsøgte han brynsaloner i ind- og udland for at hente inspiration og forfine sin teknik. Som 18-årig var han klar til at åbne sin egen forretning, og allerede senere samme år var succesen så stor, at han kunne flytte i nye, større lokaler i den eftertragtede Snaregade i hjertet af København.

Medierne fik hurtigt øje på den unge brynartist, og Kenny har optrådt i et væld af magasiner, på Go’morgen Danmark og hos de største bloggere og Instagrammere.

Snart var der 5 ugers ventetid på en behandling hos KENNY ANKER Brow Studio, og selvom han personligt oplærte en håndfuld dygtige brynstylister, var det især ham, kunderne efterspurgte. De mange timer med pincetten i hånden endte med en overbelastningsskade og besked fra lægen om, at han nok aldrig kan vende tilbage til sit håndværk.

I stedet har han kastet al sin energi og kreativitet ind i udviklingen af produktserien KENNY BROWS samt uddannelse til hans KA Bryn Stylister, for på den måde at give andre glæde af sin viden og personlige stil inden for bryn.

 

BEHANDLINGER

1) SIGNATURE BROW LIFT

Den ultimative brynbehandling, hvor du får smukke bryn, der passer perfekt til lige netop din ansigtsform og hudtone.

Tid: 30-45 minutter

 

2) TOUCH UP

Hold dine bryn ved lige med denne behandling, som anbefales hver 2.-4. uge.

Tid: 25-35 minutter

 

3) MANSCAPING

Denne behandling er specielt designet til mænd, der ønsker flotte maskuline bryn.

Tid: 30 minutter

 

4) TEEN BROWS

For de yngre klienter, som ønsker naturligt smukke bryn

Tid: 30-40 minutter

5) BROW TINT

Få farvet dine bryn, så de fremhæver din hudtone og hårfarve bedst muligt.

Tid: 15minutter

 

6) LASH TINT

Få farvet dine vipper, så de fremhæver dine øjne bedst muligt.

Tid: 20 minutter

 

Priser afhænger af behandler

  BOOK DIN BEHANDLING HER