Nyt ankomstområde

Vi forbedrer oplevelsen, mens du venter på bagagen, og sikrer en god velkomst til Danmark.

Effektiv ankomst giver glade passagerer. Vi skal sikre en effektiv lufthavn, hvor ankomsten til Københavns Lufthavn er let og smidig. Særligt er ventetiden og oplevelsen i bagageudleveringen en vigtig del af ankomstoplevelsen i Københavns Lufthavn.

Når vi får flere passagerer betyder det også mere bagage. Vi udbygger området omkring bagageudleveringen, så der bliver dobbelt så meget plads til at komme til sin bagage.

Forandret ankomstområde
Ankomstområdet vil blive markant forandret med plads til flere store bagagebånd. Nye lysindfald, markant dansk design og bedre faciliteter skal forbedre oplevelsen, mens man venter på bagagen, og sikre en god velkomst til Danmark.

Vi har flyttet udgangen fra bagageudleveringen, så ankommende passagerer kommer tættere på taxaer og busser. Det vil også give bedre plads til at tage imod venner og familie, der kommer hjem fra rejse.

Ved at flytte udgangen undgår vi, at for mange ankommende og afrejsende skal krydse hinanden – og det vil skabe bedre plads til alle i travle Terminal 3. Projektet forbedrer desuden SKATs faciliteter.

I 2013 udbyggede og opdaterede vi derfor bagageanlægget. Det gav øget kapacitet, højere hastighed og forbedret driftssikkerhed. De gav både flyselskaber, handlingsselskaber og passagerer et bedre produkt, fordi alt fra check-in over bagdrop til udsortering af bagagen bliver lettere og fejlene færre. Men vi arbejder hele tiden på at effektivisere håndteringen af vores passagerers bagage, og der vil også i fremtiden ske forbedringer.

Vi bygger fremtidens lufthavn

Vi udbygger lufthavnen for at gøre din verden større. Københavns Lufthavn vokser til dobbelt størrelse med alt under ét tag, så du nemt kan komme ud i verden på ferie og forretning.

Vi beklager generne, mens vi bygger.

Læs om alle byggeprojekterne