Gastronomi i verdensklasse før check-in

I Terminal 2-området før sikkerhedskontrollen får du god plads og endnu mere god mad og drikke.

Vi bygger til, så der bliver bedre plads til at bevæge sig til Terminal 2 fra Terminal 3, hvor mange ankommer til med tog og metro. Der bliver bygget en gangbro i første sals højde fra metroen til Terminal 2, og gangarealet i stueetagen udvides med tilbygninger til både Terminal 2 og 3.

I Terminal 2 åbner en håndfuld nye eksklusive spisesteder, som inviterer alle rejsende til at nyde et roligt øjeblik i de lyse, skandinaviske omgivelser. Udvidelsen tæller fem nye spisesteder med lokale specialiteter krydret med internationale smagsoplevelser. Blandt andet åbner Nordens første Pret A Manger og et udvalg af sunde alternativer til at stille sulten, når man er på farten.

Nordisk arkitektur
Den nye udvidelse før sikkerhedskontrollen er udført med respekt for den karakteristiske nordiske arkitektur, som kendetegner lufthavnen. Her vi inviterer både rejsende, besøgende og ansatte i lufthavnen til at slå sig ned i de smukke omgivelser, og nyde en sund snack, en god kop kaffe eller et velsmagende måltid.

Fakta om byggeriet:

  • Fem nye spisesteder: Bar Jacobsens gastropub, 42RAW, WOK, Riccos og Pret A Manger
  • Terminal 2 udvides med 1.800 kvadratmeter. Dertil bygges kælder, en ny sikkerhedskontrol på 1. sal og kontorer på anden etage.
  • Det samlede projekt giver job til omkring 100 byggearbejdere i halvandet år.

Vi bygger fremtidens lufthavn

Vi udbygger lufthavnen for at gøre din verden større. Københavns Lufthavn vokser til dobbelt størrelse med alt under ét tag, så du nemt kan komme ud i verden på ferie og forretning.

Vi beklager generne, mens vi bygger.

Læs om alle byggeprojekterne