Job i Security

Security har ansvaret for at opretholde sikkerheden for de mange passager, der hver dag rejser gennem Københavns Lufthavn.
Hvad er arbejdet i sikkerhedskontrollen? 

Sikkerhedskontrollen er en del af Security Services & Crisis Response, som har ansvaret for CPHs sikkerhed i terminalerne og på de udendørs områder - 24 timer i døgnet hele året rundt. Vi har dagligt kontakt med både passagerer, leverandører, CPH-ansatte og samarbejdspartnere såsom handlings- og flyselskaber samt myndigheder. Derfor vil du møde mange forskellige opgaver på tværs af hele Security.

 

Hør mere om at være medarbejder i sikkerhedskontrollen

 

 

Bliv vores nye kollega - og en del af et stærkt fællesskab

Som vores nye kollega vil du opnå en forståelse for arbejdet gennem trinvis uddannelse samt positiv, støttende coaching fra ledelse og kollegaer. Vi står sammen om at skabe gode rejseoplevelser, og opretholde en tryg og sikker lufthavn til gavn for vores passagerer, kolleger og samarbejdspartnere.

Webp.net-compress-image.jpg

I sikkerhedskontrollen har vi fokus på høj kvalitet, kundeoplevelse og professionalisme, så du vil løbende skulle opsøge og tillære dig ny viden. Konkret joberfaring fra lignende stilling er derfor ikke afgørende, da du bliver uddannet til stillingen. 

I vores hverdag møder vi mange forskellige mennesker, og ønsker at afspejle samfundet. Derfor har vi også stor plads til forskellighed. 

Turnusordning

Som ansat i Security bliver du en del af en turnusordning med vagter fordelt på hele døgnet, 365 dage om året, med varierende mødetider og weekendarbejde.

  • Som deltidsmedarbejder kan dine vagter ligge på alle ugens dage, men hovedsageligt fredag, lørdag og søndag, med arbejde 2 ud af 3 weekender. Vagtlængderne vil være mellem 4-12 timer pr. vagt. Din gennemsnitlige arbejdsuge bliver minimum 20, 25 eller 30 timer pr. uge. Hvis du har lyst, vil der i travle perioder være mulighed for at øge din arbejdstid, ved at tage ekstra vagter. 
  • Som fuldtidsmedarbejder ligger dine vagter fordelt over hele ugen, med arbejde 2 ud af 3 weekender. Vagtlængderne vil være mellem 8-10 timer.

Løn 

Aflønning sker jævnfør overenskomst, som lige nu ligger på 174,60 kr./time. Dertil kommer en række tillæg, eksempelvis weekendtillæg 52,62 kr./time (lørdage mellem kl. 14-24 og søndage mellem 00-24) med videre.

Uddannelse

Stillingen kræver en helt særlig viden indenfor lufthavnssikkerhed og derfor uddanner vi vores nye kollegaer på vores eget akademi – Security Academy. Uddannelsen tager 6 uger og foregår primært fra mandag til fredag. Den består af både teori, praktik og on-the-job training. 

Uddannelsen afsluttes med en certificering, der består af en praktisk og en teoretisk prøve. Under uddannelsen vil du være ansat på fuldtid. Det er en forudsætning, at du består certificering for at kunne arbejde i Security.  

Ren straffeattest og Sikkerhedsgodkendelse

Som Securitymedarbejder skal du sikkerhedsgodkendes af myndighederne (Trafikstyrelsen og PET), hvilket betyder, at der bliver foretaget et PET baggrundscheck af dig og dine tætteste pårørende. Derudover skal du fremvise en ren straffeattest. Din ansættelse i Security er betinget af, at du kan blive sikkerhedsgodkendt

 

Se stillingsopslaget

 

Om CPH
CPH ejer, driver og udvikler Roskilde Lufthavn og Københavns Lufthavn. I tæt samarbejde med myndigheder og kunder er opgaven at styrke Danmarks tilgængelighed til verden, fremme den bæredygtige rejse og yde den bedst mulige service til passagerer, flyselskaber og de mange virksomheder, der opererer i CPH.