Vareleverance i Københavns Lufthavn

Her finder du information om vareleverancer, der skal leveres i de security beskyttede områder (SRA/CSRA)

Bemærk: Nedenstående information gælder ikke for vareleverancer til Dragør/Sydområdet, Hangar/Nordområdet eller Maglebylilleområdet.

Hvad er en vare?

Varer til opretholdelse af flyvepladsens generelle drift, omfatter varer til levering hos flyvepladsens forskellige brugere, herunder varer til brug for videresalg til flyvepladsens kunder.

Almindelige vareleverancer

  • Alle vareleverancer til CSRA - terminalområdet skal som udgangspunkt leveres via Varegård Øst, beliggende på Kastrup Tværvej E, 2770 Kastrup.
  • Alle vareleverancer skal kontrolleres i vores røntgenanlæg. Såfremt dette ikke er muligt benyttes andre kontrolmetoder for at leverancen til Københavns Lufthavn overholder myndighedernes regler.

Læs brochure om varemodtagelse via Varegård Øst

Byggematerialer

Byggematerialer skal som udgangspunkt også gennem Varegård Øst. Det er muligt i ganske særlige tilfælde at ansøge Københavns Lufthavn om levering udenom Varegård Øst, når vareleverancen er uegnet, for tung, for stor eller for skrøbelig til varegårdens røntgenanlæg.

Her kan der ansøges om dispensation hos Security for at komme udenom varegården.

Bemærk at varer, der ikke kan efterses i vores scannere, skal leveres og pakkes således, at der kan foretages et manuelt eftersyn. Det vil sige. at man skal kunne komme rundt om varerne, se ind i evt. hulrum m.m. 

Er du i tvivl, kan du kontakte Security på ses.projekter@cph.dk for nærmere rådgivning.

Kendt leverandør

Kendt leverandør er et myndighedsgodkendt koncept, hvor leverandøren indgår i kontrollen af egne vareleverancer for at gøre vareleverancens adgang til securitybeskyttede områder lettere.

Læs hvordan man bliver Kendt Leverandør