Adgang til lufthavnen

Kære samarbejdspartnere.

I forbindelse med nedlukning af det offentlige Danmark i de næste 2 uger, er også Politiets Administrative Center (PAC) lukket ned. For os og jer betyder det, at vi ikke kan få politigodkendelser i perioden og dermed ikke udstede ID-kort bortset fra dem, der allerede ligger godkendte.

Tjek eventuelt en ekstra gang om jeres kollegaer/medarbejdere er blevet godkendte, via de godkendelsesmails vi har sendt til jer de seneste dage/den seneste uge.

Alternativet kan være, at en anden medarbejder med ID-kort, kan tage en ikke godkendt kollega med ind som Visitor.

Hvis medarbejderen med ID-kort ikke har taget Visitor-kurset, kan I, som ID-kortansvarlige, tildele dem det på CPH Learning portalen. Manual er vedhæftet.

Husk at, er man ledsager skal man altid have opsyn med sin Visitor, fra man bringer dem ind gennem Security til man har fulgt dem ud igen.

For medarbejdere der allerede har et ID-kort, men som er ved at udløbe og som ikke har nået, at få en politigodkendelse; de bedes henvende sig på ID-kortkontoret. Her vil vi forsøge at hjælpe dem hvis det er muligt. I visse tilfælde har vi mulighed for, at forlænge kortet én måned.

Vi vil samtidig ændre vores åbningstid om mandagen til 8:30-15:00 midlertidigt. 
Det starter mandag d. 16. marts 2020.

I løbet af ugen vil vi vurdere om behovet for vores services gør, at vi ændrer åbningstiderne yderligere.

Vi forventer ikke, at skulle lukke helt ned, men blot at reducere vores serviceniveau efter behovet.

Vi vil løbende holde jer orienteret.