Nyt om CPH Advantage

Nye betingelser for CPH Advantage medlemskab er trådt i kraft pr. 2. december 2019

Vi ønsker i Københavns Lufthavn at skabe gode oplevelser for alle, der skal ud at rejse. For at brede denne indsats ud til flest muligt, har vi besluttet at lukke vores fordelsklub CPH Advantage. Derfor lukker vi CPH Advantage og vil i stedet arbejde på at skabe endnu mere relevant information og tilbud til alle, der skal rejse.

Fra den 2. december 2019 var det ikke længere muligt at optjene Advantage-point. På grund af Corona-virus har vi udskudt nedlukningen af CPH Advantage fra den 31. maj 2020 til den 31. august 2020. Alle medlemmer har frem til denne dato mulighed for at få sine CPH Advantage point udbetalt til en dansk bankkonto eller donere dem til et godt formål.

Vær opmærksom på, at det vil tage længere tid end normalt før beløbet er sat ind på din konto, hvis du vælger at få værdien af dine point udbetalt. Dette skyldes nedsat arbejdsstyrke som følge af myndighedernes anvisninger

Det er dig, der vælger, hvad der skal ske med dine point

Du vælger selv:

  • Donere dine point til et godt formål via dette link
  • Få værdien af dine point udbetalt til en dansk bankkonto via dette link

Vær opmærksom på, at du skal vælge en af mulighederne senest den 31. august 2020. Hvis du ikke selv aktivt vælger en mulighed, bliver dine point doneret til velgørenhed.

Vi sender alle medlemmer en e-mail, når vi åbner for donation og udbetaling af point den 2. december 2019.

Din profil hos CPH giver stadig adgang til rabat på parkering

Selvom vi lukker ned for optjening og brug af Advantage-point, har du stadig en profil hos os. Du kan logge ind og se din købshistorik og dine oplysninger. Profilen giver dig også adgang til 20% rabat på parkering på P4 og P12. Du skal bare logge ind, når du booker parkering – præcis som i dag.

Du vil stadig modtage mails, der opdaterer dig med relevant information om Københavns Lufthavn samt nyheder, tilbud og konkurrencer fra lufthavnens butikker og restauranter. Hvis du ikke længere ønsker at modtage dette fra os, kan du afmelde dig i mailen. Har du spørgsmål, så tjek vores spørgsmål og svar neden for. Ellers er du velkommen til at kontakte kundeservice.

Hvordan bruger jeg mine Advantage-point?
 

Du kan frem til den 31. august 2020 vælge hvad der skal se med dine point:

  1. Donere dine point til et godt formål på "Min side"
  2. Få værdien af dine point udbetalt til en dansk bankkonto via dette link 
Kan jeg bestille online og vælge at bruge mine point - også selvom datoen ligger længere ude i fremtiden?
 

Ja, du kan sagtens bestille varer online og samtidig bruge dine point. Du skal bare afhente din bestilling senest den 31. august 2020. Husk, at du skal være logget ind, når du bestiller dine varer i TAX FREE-butikkens webshop.

Hvorfor kan jeg ikke længere optjene point?
 

Vi kan se, at det kun er et fåtal af de mange CPH Advantage-medlemmer, der gør brug af muligheden for at optjene og bruge point. Samtidig ønsker vi at give alle rejsende samme tilbud og muligheder. Derfor vil vi fremadrettet fokusere endnu mere på at skabe relevant indhold for alle, der skal ud at rejse.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan nå at bruge mine point?
 

Hvis du ikke skal ud og rejse i perioden og dermed ikke har mulighed for at benytte dine optjente point, kan du i stedet for vælge at donere pointene til velgørenhed. Du kan også vælge at få dem udbetalt til din egen danske bankkonto. Udbetalingen foregår på den måde, at du fra den 2. december 2019 udfylder en formular online.

Hvad sker der, hvis jeg ikke tager stilling til, hvad der skal ske med mine CPH Advantage-point?
 

Hvis du ikke tager stilling til, hvad der skal ske med dine point, forbeholder vi os retten til at udbetale værdien af dine point til velgørenhed.

Får jeg stadig nyhedsmails fra CPH?
 

Ja, det gør du. Selvom vi lukker CPH Advantage, vil vi forsat sende dig nyheder, konkurrencer og tilbud på e-mail.

Hvor meget er bonuspoint værd?
 

1.000 bonuspoint svarer til 15 DKK eller 2€.

Hvor kan jeg læse medlemsbetingelserne?
 

Du finder medlemsbetingelser for CPH Advantage her.

Hvor kan jeg efterregistrere mine bonuspoint?
 

Det er vigtigt, at du oplyser at du vil optjene eller bruge dine bonuspoint, inden du betaler for et køb. Skulle der være sket en fejl, kan du efterregistrere dine point ved at sende et billede af din bon sammen med dit medlemsnummer til: cphadvantage@cph.dk.

Vi skal have modtaget kvitteringen senest tre måneder efter købet for at kunne efterregistrere bonuspointene.

Hvad sker der med min profil/data?
 

Selvom vi den 31. august 2020 lukker CPH Advantage, vil du stadig kunne logge ind på din profil. Her har du adgang til dine personlige oplysninger, overblik over dine køb, og du har mulighed for at bestille i TAX FREE-butikkens webshop med Click & Collect. Du kan også få 20% rabat, når du booker parkering i udvalgte parkeringsanlæg.

Hvilke fordele har jeg adgang til, når CPH Advantage lukker?
 

Efter den 31. august 2020 har du stadig adgang til fordele:

  • 20% rabat på bestilling af parkering på udvalgte parkeringsanlæg
  • Opgradering af kaffe i Lagkagehuset
  • Rabat på biludlejning
Hvorfor er det kun udvalgte butikker og restauranter, der er med i CPH Advantage?
 

Butikker og restauranter kan selv vælge, om de vil være en del af CPH Advantage.

Jeg har booket parkering med udkørsel mellem den 30. november og 31. maj. Hvad sker der med mine point?
 

Alle medlemmer, der før eller senest den 30. november 2019 har bestilt parkering med udkørsel efter 2. december 2019, vil få deres point tildelt i løbet af december/januar. Det er herefter ikke muligt at optjene flere point på parkering. Du kan dog stadig bruge dine point i de butikker, der er med i CPH Advantage.

Jeg kunne ikke bruge mine point i TAX FREE-butikken, da de havde tekniske problemer, da jeg skulle betale mine varer. Hvad gør jeg?
 

Vi beklager, at det ikke var muligt at bruge dine point i TAX FREE-butikken. Du kan i stedet vælge at få beløbet udbetalt til din danske bankkonto. Udbetalingen foregår på den måde, at du fra den 2. december 2019 udfylder en formular online.

Jeg kan ikke huske mit kodeord og kan ikke logge ind
 

Hvis du ikke kan huske dit kodeord og har brug for at logge ind, kan du altid få tilsendt et link til oprettelse af nyt kodeord her

Jeg har ikke noget dansk kontonummer. Hvad gør jeg?
 

Vi har kun mulighed for at udbetale værdien af point til danske konti. Vi vil opfordre dig til at bruge dine point senest 31. august 2020 eller at donere dem til et godt formål via vores hjemmeside.

Jeg har indtastet fejlagtige kontooplysninger, da jeg valgte at få udbetalt værdien af mine Advantage-point. Hvad gør jeg?
 

Du vil modtage en email fra os med vejledning i hvad du skal gøre.

Kan jeg få udbetalt eller donere en del af værdien af mine point?
 

Nej, den samlede værdi skal enten udbetales eller doneres.

Kan jeg få skattefradrag, hvis jeg donerer værdien af mine point?
 

Nej, der er ikke fradragsret for donationen.

Hvor lang tid går der, før jeg modtager mine penge?
 

Der kan normalt gå op til 4 uger, før beløbet er sat ind på din bankkonto.

Vær opmærksom på, at det, på grund af Corona-virus, vil tage længere tid end normalt før beløbet er sat ind på din konto. Dette skyldes nedsat arbejdsstyrke som følge af myndighedernes anvisninger.