Om CPH Advantage

Med CPH Advantage får du rabat på flyrejser, parkering, restaurantbesøg, mærkevarer og meget andet i lufthavnens butikker.

Rabatter, tilbud og gode nyheder

CPH Advantage er lufthavnens fordelsklub. Bliv medlem og spar penge på shopping i Københavns Lufthavns mange butikker. Du optjener point på dine køb - point, som du kan bruge med det samme i de fleste af vores butikker. Tilmeld dig og få gode nyheder på mail, hvor vi sender dig alt fra rabat på flyrejser til tilbud i TAX FREE-butikken.

Se alle fordelene 

Vil du være med?

Tilmeld dig CPH Advantage og hent CPH Airport App. Her finder du dit medlemskort, og du kan også finde oversigt over butikker, holde dig opdateret på flyafgange og meget mere. 

Tilmeld dig

Sådan optjener du point

Som CPH Advantage-medlem optjener du automatisk point, når du handler hos butikker, som er en del af CPH Advantage-programmet. Det eneste du skal gøre, er at vise dit medlemskort i CPH Airport app til ekspedienten, så de kan scanne det.

Hvis du handler online, skal du bare logge ind, så bliver dine point automatisk registreret. 

Se de butikker, der er med i CPH Advantage

Det får du for dine point:

  • 1.000 point svarer til 15,00 kr.
  • 5.000 point svarer til 75,00 kr.
  • 10.000 point svarer til 150,00 kr.

Sådan bruger du dine point

Du kan altid bruge dine optjente CPH Advantage-point både i TAX FREE-butikkens onlineshop og i mange af lufthavnens butikker og restauranter. 

Så snart du har optjent point, har du mulighed for at bruge dem. Det eneste du skal gøre er, at fortælle ekspedienten, at du gerne vil betale med dine point.

Hvis ikke du har nok point til hele beløbet, har du stadig mulighed for at bruge dine point til en delbetaling.

Optjen og brug point

 

CPH Advantage er Københavns Lufthavns fordelsklub. 

Du optjener point på dine køb i lufthavnen, på parkering og i CPH Loungen. Point, du kan bruge i lufthavnens butikker og restauranter.

Bliv medlem