Flere butikker tilgængelige

Se placeringer og åbningstider
Morgenmad Kaffe Dansk Glutenfri Frokost Sandwich Kager

Lagkagehuset

Nyd en kop kaffe, smagen af hjemmebagt brød og lækre kager fra Lagkagehuset enten inden afgang eller ombord på dit fly.

Oplev bagværk i verdensklasse i Københavns Lufthavn

En tur gennem lufthavnen kan være stressende. Man skal nå ud til lufthavnen i god tid, der er kufferter, der skal tjekkes ind og et securitytjek man skal gennem. Men når du først er kommet om på den anden side, så kan du læne dig tilbage og nyde en god kop kaffe, en kage eller let frokost med god samvittighed.

Hos Lagkagehuset i Københavns Lufthavn er du garanteret bagværk i verdensklasse, og uanset om du har lyst til at stille sulten med en lækker sandwich med friske råvarer eller en kage til den søde tand, så finder du det hos Lagkagehuset. 

Så tag en velfortjent pause fra din rejseplan, og lad dig blive henført af duften af frisk bagværk af bedste kvalitet. Hvis du er på farten, kan du også tage lækkerierne med dig til din gate.

Køb Click & Collect i Lagkagehuset Gate C10 og spring køen over

Bestil din kaffe, din yndlingsandwich eller din morgenmad med Click & Collect, i Lagkagehusets App, senest 15 minutter før afhentning i Lagkagehuset ved Gate C10. Det eneste det kræver er, at du tilmelder dig i Lagkagehusets App, registrerer dit kreditkort og så er du klar til at springe køen over og optjene bonuspoint, når du handler i Lagkagehuset. 

Du downloader appen i iTunes eller i Google Play.