Information til SAS-passagerer
På grund af pilotstrejke hos SAS er mange af selskabets flyvninger aflyst. Strejken forventes ikke at påvirke andre flyselskabers afgange og ankomster. Tjek venligst for mere information her.
På grund af pilotstrejke hos SAS er mange af selskabets flyvninger aflyst. Strejken forventes ikke at påvirke andre flyselskabers afgange og ankomster. Tjek venligst for mere information her.
 

Shopping ved ankomst

Selvom du er landet i Københavns Lufthavn, kan du stadig shoppe i alle butikkerne

Uanset om du mellemlander i Københavns Lufthavn, eller det er din slutdestination, har du stadig mulighed for at gå på opdagelse i alle de mange butikker. De mere end 70 butikker, som tilbyder alt, hvad hjertet begærer. Du finder et stort udvalg af butikker med skandinavisk design, internationale modebrands, det nyeste indenfor elektronik og souvenirs. 

TAX FREE shop ved bagageudleveringen

Hvis du er landet i København og skal hente din bagage, er der også mulighed for at shoppe i TAX FREE-butikken i bagagehallen. 

Toldregler

Er du i tvivl om, hvilke toldregler, der gælder i forbindelse med din rejse, kan du altid se de gældende toldregler på Skats hjemmeside.

Byttegaranti 

Du kan altid bytte en vare købt i Københavns Lufthavn i op til 30 dage efter købet,* såfremt varen er ubrugt og emballagen ikke er blevet brudt. Husk blot at medbringe kvitteringen.

De fleste af butikkerne i Lufthavnen samarbejder med butikker udenfor Lufthavnen, og det er derfor ikke noget problem at bytte gaver købt i disse butikker.

Få af butikkerne i shopping centret samarbejder ikke med butikker udenfor Lufthavnen. Det drejer sig om følgende butikker: 

  • Eton
  • Lego
  • TAX FREE

Ønsker du at bytte varer i disse butikker, kan du gøre det ved enten at kontakte butikken direkte via butikkens telefonnummer eller e-mail, som du finder her eller kontakte CPH Kundeservice. Du kan kontakte CPH Kundeservice via følgende e-mail adresse: kundeservice@cph.dk eller på telefon +45 3231 3231.

*Dette gælder ikke fødevarer og i forvejen nedsatte varer.