Deltag i Valentines konkurrencen om en romantisk rejse til Paris med SAS.

Deltag i konkurrencen


Den romantiske rejse starter på SAS Plus Smart

På SAS Plus Smart får I ekstra komfort og service. I kan have to stk. bagage på op til 23 kg. med - hver. Bagagen afleveres ved Premium check-in, og så er I hurtigt videre til SAS Fast Track. I slipper altså for at vente i kø til sikkerhedskontrollen. Fra SAS Fast Track kan I direkte gå ind i SAS Loungen, hvor I kan slappe af og nyde en drink, mens I lader op til rejsen. På flyet får I mad fra SAS' Nordic by SAS-koncept, og I kan frit bestille snacks og drikkevarer. Når I lander, er jeres bagage prioriteret, så I hurtigt kan komme ind til Paris og opleve byen sammen.

 

 

Når rejsen er ved at være slut, og I atter skal hjem, kan I igen gå i SAS Loungen i lufthavnen i Paris. Og der er selvfølgelig også mad, drikke og snacks på hjemrejsen. 

Vil du vide mere om SAS Plus Smart? Så klik lige her.

 

 

 

Paris

Paris er en perfekt destination for en romantisk tur. Gå en tur forbi Eiffeltårnet, Triumfbuen og Notre Dame, eller sæt jer ved en café ud til Seinen. Den franske hovedstad byder selvfølgelig også på kulinariske oplevelser. Det er oplagt at skåle i et glas fransk champagne, at spise croissanter til morgenmad eller nyde en macaron til eftermiddags-café au lait'en.

 

Den franske hovedstad er også en af verdens mode-hovedstæder. Gå f.eks. en tur ned af Champs-Élysées og besøg det berømte Galeries Lafayette, hvis du vil se nogle af verdens mest ikoniske shoppingsteder.

På Montmatre finder I den berømte kirke Sacré Coeur og et helt område fyldt med kunstnere, hvorfor det på engelsk kaldes The Artists' quarter. Her finder I også masser af skønne cafeer og restauranter.

 

 

 

 For at deltage i konkurrencen skal du udfylde formularen nedenfor. Når du har udfyldt og indsendt, deltager du automatisk i lodtrækningen om 2 x t/r flybilletter med SAS Plus Smart til Paris. Du kan læse konkurrencebetingelserne her.

Indtast dine oplysninger og deltag i konkurrencen

Jeg giver samtykke til at modtage markedsføring via elektronisk post, f.eks. e-mail, SMS, MMS, sociale medier, elektroniske platforme og apps fra Københavns Lufthavne A/S (”CPH”). Markedsføringen omfatter information om Københavns Lufthavn samt konkurrencer, events, fordelsprogrammer og parkeringsydelser udbudt af CPH. Markedsføringen omfatter også CPHs samarbejdspartnere, der driver spisesteder, butikker, hoteller og flyselskaber,
samt andre samarbejdspartnere, beliggende i eller ved Københavns Lufthavn eller som opererer fra Københavns Lufthavn. En liste over CPHs samarbejdspartnere og deres produkter er altid tilgængelig på cph.dk. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke via link i kommunikationen.