#ReadyForSummer

Inspiration til din sommerrejse

 

Sommertid er ferietid. Det er tid til at bruge dagene med dem, du holder af. Det er tid til at fordybe dig i det, du bedst kan lide at lave. I Københavns Lufthavn kan du kickstarte din ferie på allerbedste vis: lakridser til håndbagagen, en iskold fadøl, en skoldhed kop kaffe, lækker mad, shopping til hele familien eller en kølig drink med udsigt over landingsbanerne, mens børnene leger i legeområdet ved siden af.

 

Bliv klar til rejsen

Hvad må jeg tage med på rejsen? Er der noget jeg skal vide, når jeg rejser med børn? Hvor kan læse om visumreglerne? Bare rolig - vi har samlet genveje til praktisk info lige her:

#ReadyForFood

Sprød pizza, saftig burger eller spændende tapas? Vi har alt, hvad hjertet - og maven - begærer.

  Find lækker mad & drikke

#ReadyForSale

Udsalget er startet, og du skal da med! Spar penge på masser af både danske og internationale brands i lufthavnen. Fra 14. juni til 31. juli 2019 kan du spare helt op til 50% hos udvalgte butikker. Ses vi?

 

#ReadyForFun

Har I husket underholdning til flyveturen? Ellers kan I besøge en af vores mange butikker, hvor der er masser at vælge imellem og tidsfordriv før boarding.

  Se alle butikker her

Solcreme til hele familien

Er du til solcreme i sprayflaske, creme uden parabener eller solcreme på tilbud? Vi har det hele i TAX FREE-butikken. Hele sommeren kan du kigge forbi og få hjælp og gode råd til at vælge den perfekte solcreme. Husk, at du også kan købe solbriller og ferieaccesories i TAX FREE-butikken.

Spar 10% online

Vil du også have 10% rabat, når du shopper i TAX FREE? Så bestil for mindst 1000 DKK online og brug koden SOMMER2019, når du skal betale. Tilbuddet gælder til og med 14. juli 2019. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller optjening af Advantage-point. 

  Shop nu