#ReadyForSummer

 #ReadyForService

 

Er du klar til din næste rejse? Uanset om turen går afsted på eventyr, alene, med venner eller familien, hjælper vi dig med at blive helt klar og forberedt til afrejse! Om du skulle støde på store eller mindre problemer på din vej gennem lufthavnen, er vi altid klar til at hjælpe, så I kan blive helt #ReadyForTakeoff!

 

Bliv klar til rejsen

Hvad må jeg tage med på rejsen? Er der noget jeg skal vide, når jeg rejser med børn? Hvor kan læse om visumreglerne? Bare rolig - vi har samlet genveje til praktisk info lige her:

  

#ReadyForSun?

Er du til solcreme i sprayflaske, creme uden parabener eller solcreme på tilbud? Vi har det hele i TAX FREE-butikken. Hele sommeren kan du kigge forbi og få hjælp og gode råd til at vælge den perfekte solcreme, så du bliver helt #ReadyForSun. Husk, at du også kan købe solbriller og ferieaccessories i TAX FREE-butikken.

 

Prøv også vores Security Quiz

Quiz: Er du Security Champ?

Tag quizzen

#ReadyForFood

Sprød pizza, saftig burger eller spændende tapas? Vi har alt, hvad hjertet - og maven - begærer.

  Find lækker mad & drikke

#ReadyForShopping

I lufthavnen finder du mange lækre butikker, hvor du kan købe alle nødvendigheder og selvforkælelse til rejsen. Du kan få fat i værtindegaven til en kær, nye hæle, et lækkert sæt undertøj og meget mere.

 

Shopping i CPH

#ReadyForFun

Har I husket underholdning til flyveturen? Ellers kan I besøge en af vores mange butikker, hvor der er masser at vælge imellem og tidsfordriv før boarding.

  Se alle butikker her

 

Udforsk din favorit Aperol Cocktail

Cocktail  #1 (til venstre) bestående af Aperol, Bourbon & Sød Vermouth.

Cocktail #2 (til højre) bestående af Aperol, Bourbon, bitter Aperitif, frisk citronsaft & sukkersirup.

     

#ReadyForAperol

Med Aperol Spritz-pakken får du en flaske Aperol og en flaske Cinzano Prosecco, så du nemt kan mixe din Aperol Spritz-cocktail på rejsen.

  Gå til produkt

#ReadyForTAXFREE

 

Mangler du lidt tips og tricks til makeuppen? Stop forbi LookLab i TAX FREE-butikken på din vej gennem lufthavnen og bliv helt klar til rejsen.