#ReadyForSummer

 #ReadyForService

 

Vi ved godt, at det ikke altid er nemt at være børnefamilie, der skal ud at rejse. Først skal der pakkes, så gælder det transport til lufthavnen, herefter venter check-in og så sikkerhedskontrollen. Og så starter eventyret. Men hvilken gate skal man gå til? Hvor ligger legeområdet? Er der et toilet i nærheden? Vi har hyret et hold butlere ind, der på flere af de store rejsedage står klar til at hjælpe jer lige efter sikkerhedskontrollen, så I kan få den bedste start på jeres ferie.

 

Bliv klar til rejsen

Hvad må jeg tage med på rejsen? Er der noget jeg skal vide, når jeg rejser med børn? Hvor kan læse om visumreglerne? Bare rolig - vi har samlet genveje til praktisk info lige her:

Er I #ReadyForSecurity?

 

Brug børnefamilieindgangen og kom legende let gennem sikkerhedskontrollen hele sommeren. Vi har nemlig fået hjælp af LEGO til at lave en særlig familieindgang, der hjælper børnefamilier nemt og sjovt gennem sikkerhedstjekket. Kig efter LEGO-vejvisningen – det er ikke til at tage fejl af – og bliv #ReadyForSecurity.

 

Prøv også vores Security Quiz

Quiz: Er du Security Champ?

Tag quizzen

#ReadyForFood

Sprød pizza, saftig burger eller spændende tapas? Vi har alt, hvad hjertet - og maven - begærer.

  Find lækker mad & drikke

Sommertilbud til sultne børn

Morgenmad

Le Sommelier
Luksus morgenmadsbuffet til 50 DKK*. Består blandt andet af pandekager, pølser, yoghurt, juice og røræg.

Gorm’s (v/gate C2)
Frisk frugt og 1 stk. grovbolle til 39 DKK

FoodMarket
To-go morgenmad til 39 DKK. Består af 1. stk. frugt, sandwich og ¼ letmælk.

Frokost og aftensmad

MASH
Gratis økologisk is fra Jacob & Jakob ved køb af børnemenu.

Le Sommelier
Gratis is ved køb af børnemenu.

FoodMarket
Børneburger med pommes frites og 1 stk. Innocent juice til 99 DKK.

Gorm’s (v/gate C2)
Valgfri børnepizza og 1 stk. juice fra Bornholms Mosteri til 99 DKK.

Alle tilbud gælder som minimum til og med den 11. august 2019.

*serveres til børn under 12 år

#ReadyForSale

Udsalget er startet, og du skal da med! Spar penge på masser af både danske og internationale brands i lufthavnen. Fra 14. juni til 31. juli 2019 kan du spare helt op til 50% hos udvalgte butikker. Ses vi?

 

#ReadyForFun

Har I husket underholdning til flyveturen? Ellers kan I besøge en af vores mange butikker, hvor der er masser at vælge imellem og tidsfordriv før boarding.

  Se alle butikker her

  

Mød LEGO-manden i shoppingcenteret

I løbet af sommeren får vi besøg af LEGO-manden, der går rundt og hilser på de mange rejsende børn og deres familier. Stik ham en high 5 før boarding; kig efter den høje gule mand med pilot-outfittet og de gule hænder.

Solcreme til hele familien

Er du til solcreme i sprayflaske, creme uden parabener eller solcreme på tilbud? Vi har det hele i TAX FREE-butikken. Hele sommeren kan du kigge forbi og få hjælp og gode råd til at vælge den perfekte solcreme, så du bliver helt #ReadyForSun. Husk, at du også kan købe solbriller og ferieaccesories i TAX FREE-butikken.

#ReadyForTAXFREE

 

Mangler du lidt tips og tricks til makeuppen? Stop forbi LookLab i TAX FREE-butikken på din vej gennem lufthavnen og bliv helt klar til rejsen.