Spis med stil

Nyd et måltid ud over det sædvanlige

God bøf og vinmenu? Nyd et måltid ud over det sædvanlige i en af lufthavnens restauranter. Laksetatar eller kaviar? Rød, medium eller gennemstegt bøf? Rød, hvid eller boblende vin? Det er dig, der vælger. Perfekt til mere intime middage, forretningsmødet eller bare et godt måltid i en klassisk restaurant.

MASH Aamanns Le Sommelier Cock's and Cows

 

Familiens favoritter

God plads til store og små

Tag bare familien med på restaurant. I lufthavnen finder I spisesteder, hvor der er plads til jer alle sammen. Sæt jer til rette og få maden serveret, eller nyd den ved langbordene i spiseområdet mellem Gates A og B, hvor der også er en legeplads til de yngste.

 

Burger King Gorm's FoodMarket Pret A Manger Yo! Sushi Joe and The Juice WOK

 

Morgenmad og kaffe

Få en god start på dagen

Tidligt af sted? Der er god mulighed for et lækkert morgenmåltid i lufthavnen uanset, om du kommer, før fanden får sko på, eller når morgenmad bliver til brunch. Vores restauranter og cafeer er altid klar til at lange en god kop kaffe og en frisk croissant over disken.

Le Sommelier Lagkagehuset Espresso House Pret A Manger Joe and The Juice FoodMarket OLIOLI

 

Budget

Gode måltider til små penge

Spis godt for under en hund. Ifølge en gammel skrøne koster maden i lufthavnen spidsen af en jetjager. Det er en sandhed med modifikationer. Vi har masser af steder, hvor du kan få et skønt måltid til en fornuftig pris, f.eks. under 100 kr.

 

Retreat Lélé OLIOLI Steff's Place Pret A Manger 7-Eleven Deli Joe and The Juice

 

Sund mad

Det sunde alternativ

Skruer du ned for fedt og sukker i maden? Det kan du sagtens fastholde i lufthavnen. Vi har gode alternativer til klassisk fast food, hvor du får måltider baseret på sunde og friske råvarer. Du finder også både veganske og vegetariske retter.

 

Retreat Lélé Yo! Sushi Pret A Manger 7-Eleven Deli Joe and The Juice OLIOLI

 

På farten

Tag måltidet med

Har du travlt? Bare tag maden med. Salater, sandwiches eller pølsehorn - vi har masser af måltider og snacks der passer perfekt til flyveturen, ventetiden eller metroturen hjem. Du kan selvfølgelig også få slukket tørsten her, ude og hjemme.

 

Retreat 7-Eleven Deli Yo! Sushi FoodMarket Pret A Manger Segafredo Grab and Fly Lagkagehuset Espresso House

 

Barer

Vi ses i baren

Skål ferien i gang med en velskænket fadøl, et godt glas vin eller en velmixet gin & tonic. I lufthavnens mange barer er der god mulighed for at tage en pause sammen før boarding, eller til at fordrive tiden i, mens den bedre halvdel shopper. Skål og god rejse!

 

Paté Paté Mikkeller O'Learys Murphy's Irish Pub Aamanns Bar Jacobsen