Let’s grab a bite before take off

Morgenmad, romantisk middag eller take away på budget? I lufthavnen er der måltider for enhver smag og appetit. Vi har samlet udvalget til dig her, hvor vi guider dig til spisesteder både før og efter sikkerhedskontrollen.

Venligst vær opmærksom på, at der kan være begrænset servering af mad og drikke ombord på dit fly i øjeblikket på grund af Covid-19 sikkerhedsforanstaltninger.

 

Familiens favoritter

God plads til store og små

Tag bare familien med på restaurant. I lufthavnen finder I spisesteder, hvor der er plads til jer alle sammen. Sæt jer til rette og få maden serveret, eller nyd den ved langbordene i spiseområdet mellem Gates A og B, hvor der også er en legeplads til de yngste.

 

Joe and The Juice

 

Kaffe hos ARKETMorgenmad og kaffe

Få en god start på dagen

Tidligt af sted? Der er god mulighed for et lækkert morgenmåltid i lufthavnen uanset, om du kommer tidligt, eller når morgenmad først bliver til brunch. Vores restauranter og cafeer er altid klar til at lange en god kop kaffe og en frisk croissant over disken.

Caffeine Lagkagehuset Espresso House Joe and The Juice

 

Budget

Gode måltider til små penge

Spis godt for under en hund. Ifølge en gammel skrøne koster maden i lufthavnen spidsen af en jetjager. Det er en sandhed med modifikationer. Vi har masser af steder, hvor du kan få et skønt måltid til en fornuftig pris, f.eks. under 100 kr.

 

Caffeine 7-Eleven Joe and The Juice

 

Caffeine CPH AirportSund mad

Det sunde alternativ

Skruer du ned for fedt og sukker i maden? Det kan du sagtens fastholde i lufthavnen. Vi har gode alternativer til klassisk fast food, hvor du får måltider baseret på sunde og friske råvarer. Du finder også både veganske og vegetariske retter.

 

Caffeine 7-Eleven Joe and The Juice

 

Espresso HouseTo go

Tag måltidet med

Har du travlt? Bare rolig. Du kan stadigvæk tage maden med to go fra flere af spisestederne. Salater, sandwiches eller pølsehorn - vi har masser af måltider og snacks der passer perfekt til dig, der er på farten. Vi gør dog opmærksom på, at mad og drikke skal nydes siddende enten på et af vores spisesteder eller ved gaten. Her må du selvfølgelig gerne fjerne dit mundbind for at spise og drikke, men husk at påfør mundbind igen, så snart du er færdig med at spise og drikke – uanset om du sidder ned. 

 

Caffeine 7-Eleven Lagkagehuset Espresso House