Gaveguide

Find den perfekte gave i Lufthavnens specialbutikker

Værtindegaver, værtsgaver, gaver til samarbejdspartnere, gaver til kæresten, konen, manden eller børnene? I Københavns Lufthavn finder du over 120 spændende butikker med lækre specialiteter, dansk design og den nyeste mode.

Design Letters

Smykker, skilte eller en ny kop? Hos DESIGN LETTERS finder du masser af gode gaveideer til både børn og voksne. Arne Jacobsens håndtegnede font pryder alt fra madkasser til to go-drikkeflasker i alle farver og størrelser.

  FIND DESIGN LETTERS

 

Lakrids By Johan Bülow

Mnnh... lakrids!
Skal du have en gave med ud eller hjem? I lufthavnen er der masser af butikker med perfekte gaveideer til alle budgetter. Hvis du skal have en gave med "kant", så besøg Lakrids By Johan Bülow, der har noget for enhver smag. Prøv f.eks. den smukke Selection Box med otte forskellige slags lakrids/chokolade.

  FIND LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW

 

Summerbird

Delikatesser, håndlavet chokolade eller kaffe og the? Nordic Gastronomy har det hele, inklusive de økologiske lækkerier fra Summerbird. Butikken har også røget laks og kaviar, hvis der skal kræses ekstra for den heldige gave-modtager.

  FIND NORDIC GASTRONOMY

Espresso House

Sæsonens udvalgte økologiske specialkaffe kommer fra Tolima, Colombia. En unik kaffe med smag af søde blommer, kirsebær og mælkechokolade med en blød og syrlig afrunding. Oplagt gaveidé til kaffe-feinschmeckeren.

  FIND ESPRESSO HOUSE

 

PatéPaté

Hos PatéPaté er du altid sikker på at få en kulinarisk start på rejsen med udvalgte vine og lækre tapas. Men vidste du, at du også kan købe en vinæske med? Perfekt gaveidé til værten eller værtinden, der elsker god vin.

  FIND PATÉ PATÉ