JULESPECIALITETER

Spis og drik dig igennem lufthavnen med de mange lækre julespecialiteter i den søde julemåned.

ESPRESSO HOUSE

Traditionen tro fejres julen med vores Christmas Latte, Gingerbread Latte, æbleskiver, klejner og Christmas Muffins.

Som noget nyt siger vi også god jul til vores nye Christmas croissanter og Hot Apple Cider - en varm julemost med mandelsplitter og tranebær.

Find Espresso House her

 

 

PRET A MANGER

Smag på de lækre julespecialiteter hos Pret A Manger. Prøv f.eks. en lækker Gingerbred- eller Crème Brûlée Latte. Stil sulten med en Christmas Lunch Sandwich eller et sprødt Brie, Pistachio & Cranberry Baguette. Har du en ekstra sød tand, kan du prøve den unikke Mint Hot Chocolate eller Christmas Tiffin småkage.

Find Pret A Manger herSTARBUCKS

Skyd julen i gang med lækre varme drikke og søde kager fra Starbucks. Prøv bl.a. en lækker Toffee Nut, Vanilla Cardamom eller Gingerbread Latte, samt en fortryllende varm Toasted Marshmallow Hot Chocolate. Smag på de dejlige julekager; Christmas Tree Brownie med guldstøv og den berømte Gingerbread Cookie.

 Find Starbucks her

 

ARKET

Kom forbi Arket i julen og prøv deres lækre juletilbud med en special-edition Blossa glögg sammen med et dejligt stykke Ginger kage for kun 45kr. Prøv desuden en lækker Saffron Holiday Bun med cremet mandelfyld til kun 39kr.

Find ARKET her

 

 

 

A.C. PERCHS THEHANDEL

Det er blevet koldt udenfor. Kom forbi A.C. Perchs Thehandel og få varmen med en tea-to-go. I november får du din varme the til kun 25 kr. Vælg mellem 15 forskellige theer - og find din favorit.

Find A.C. Perchs Thehanddel her

 

 


 

COCKS & COWS

I december måned kan du sætte tænderne i Cocks & Cows’ specielle juleburgere, som er fyldt med flæskesteg og sprøde svær og rødkål – eller and, rødkål og sovs.

Find Cocks& Cows her

 

 

 


GORM'S

Prøv Gorm's populære julepizza med appelsin, frisk rødkål og confiteret and. Fås hele december måned.

Find Gorm's her

 

 

 

 LAGKAGEHUSET

Hos Lagkagehuset kan du få lækre julesnacks, til at tage med på rejsen – de har nemlig både pebernødder, brunkager, honninghjerter og mange andre lækre ting!

Find Lagkagehuset her

 

 

 


MIKKELLER

Prøv den lækre juleøl hos Mikkeller; en ufiltreret New England IPA, med karakter og aroma der frembringer frugter som mandariner. Den perfekte øl til at hjælpe dig igennem alle dagene med fed julemad.

Find Mikkeller her

 

 


 

RETREAT

Prøv de lækre æbleskiver eller en dejlig Ris a la mande til den søde tand. Klassikeren med mandler og kirsebærsovs. Tag dem med to-go.

Find Retreat her