Vind drømmerejse til Thailand

Her kan du læse mere om hovedpræmien i vores adventskonkurrence, der både inkluderer Business Class flybilletter med Thai Airways og hotelophold i både Bangkok og Phuket.

 

Vind en drømmerejse til Thailand med Thai Airways

Hver adventssøndag trækker vi to heldige vindere af vores ugentlige adventskonkurrence, der vinder ekstra julegaver sponsoreret af butikker i Københavns Lufthavn.

Når du deltager i en af disse konkurrencer, får du også automatisk et lod i vores lodtrækning om hovedpræmien: en drømmerejse for to på business class med Thai Airways til Bangkok og Phuket, inklusive to overnatninger på begge destinationer. Du lægger et lod i puljen hver gang, du deltager i adventskonkurrencen (max et lod pr. uge). Så hvis du deltager alle fire uger, får du hele 4 lodder i lodtrækningen om hovedpræmien.

Hovedpræmien har en samlet værdi af ca. DKK 50.000 og er sponsoreret af Thai Airways. Læs mere i konkurrencebetingelserne.

Her på siden kan du læse mere om, hvad du kan opleve på din drømmerejse, hvis du skulle være den heldige vinder.

BANGKOK

Mange starter deres ferie i Thailand med at besøge hovedstaden Bangkok. Byen er på mange måder kaotisk, men samtidigt også charmerende - og en fornøjelse for alle sanser. Byen byder på mange forskellige oplevelser, og der er masser af muligheder for enhver. 

Med i hovedpræmien er to overnatninger på Chatrium Hotel Riverside Bangkok, med morgenmad og wifi inkluderet. Ønsker du at blive længere kan du sagtens det, så skal du blot selv sørge for de resterende overnatninger. Du vælger selv, om du vil bruge dine overnatninger på ud- eller hjemrejsen, efter at du har ladet batterierne op på afslappende Phuket.

 

I Bangkok kan du udforske det spændende Thailandske køkken, historiske vidundere og selvfølgelig den moderne metropol. Tag en tuk-tuk-tur til en af byens uforglemmelige flydende markeder, smag mad fra nogle af verdens bedste street food-køkkener, eller besøg det storslåede Grand Palace, som tidligere har været privat hjem for den thailandske kongelige familie.

Om aftenen er der masser af underholdningsmuligheder i Bangkok. Uanset om du er til live-musik, Muay Thai Boksning eller traditionel thailandsk underholdning, så er byen fuld af muligheder. Bangkok både overrasker og underholder.

Den betagende hovedstad er det helt rette mix af traditionelt og moderne med dominerende skyskrabere, der har udsigt over gamle historiske templer som Wat Pho. Det er her, du kan opleve en af de største Buddha- statuer i Thailand, som er 46 meter lang og forgyldt i guld.

Find mere inspiration til Bangkok på Thai Airways' hjemmeside: klik her.

 

PHUKET

Udover to nætter i Bangkok, får du også to nætter på Phuket, på det smukke Thavorn Beach Village Resort & Spa, hvor morgenmaden er inkluderet. Vil du blive lidt længere? Det kan du sagtens, bare du selv sørger for de resterende overnatninger. Frem til den 27. marts 2020 kan du flyve direkte til Phuket med Thai Airways.

Hvem kunne ikke godt bruge en tur til smukke palmestrande? Man kunne fristes til at tro, at det var et lille stykke af paradis på jord. Phuket har uden tvivl nogle af Thailands bedste og uspolerede strande og koralrev, som gør det en perfekt destination for snorkling og dykning. Man skal selvfølgelig ikke besøge Phuket uden at tage sig tid til at nyde de smukke sandstrande, men der er faktisk mere at lave end man kunne forestille sig. 

Oplev f.eks. Phukets aftenmarkeder, hvor du finder unikke hjemmelavede souvenirs, og kan nyde lækker street food. En vandretur til The Big Buddha, som sidder 46 meter oppe, på toppen af Nakkerd Hill, giver en fantastisk panoramaoversigt over øen. Det er det perfekte at opleve solnedgangen. 

Hvis du kan lide at dykke, så er Phukets koralrev et  sandt paradis, med nogle af de bedste dykkersites i Asien.

Fra Phuket kan du nemt komme til Phi Phi øerne med færge, longtail båd eller speedbåd. Her kan du opleve lokationen for bl.a. den ikoniske film The Beach. 

Den eneste beboede ø, Koh Phi Phi Don, har mange smukke strande, blandt andet Laem Tong Bay, Long Beach og Monkey Beach. Koh Phi Phi Don har en lang række af overnatningsmuligheder, der tilfredsstiller alle ønsker og budgetter, så du kan også vælge at tage et par ekstra nætter på denne skønne ø.

Find mere inspiration til Phuket på Thai Airways' hjemmeside: klik her.

 

Du flyver med Thai Airways

Med Thai Airways' direkte rute, er det nemt at komme til Bangkok fra København. Der er nemlig daglige flyvninger mellem de to hovedstader med afgang omkring frokosttid. Turen til Bangkok tager omkring 10,5 timer og du lander i god tid til at finde dit hotel eller videre flyforbindelse. Derudover flyver Thai Airways også to gange ugentligt (fredag og søndag) direkte til Phuket i hele december til og med marts måned.

Fra Bangkok flyver Thai Airways til Chiang Mai fem gange dagligt, og deres regionale og indenrigs selskab THAI Smile opererer yderligere 6 daglige afgange. THAI Smile opererer også en daglig afgang mellem Chiang Mai og Phuket, og en daglig afgang fra Krabi til Bangkok, som også opereres to gange dagligt af THAI. Det betyder, at du nemt kan planlægge hele din rejse til Thailand med Thai Airways. 

Vælger du at flyve Economy Class får du god værdi for pengene, og du er sikret en god oplevelse ombord - Thai Airways blev nemlig udnævnt som en af verdens Top 10 Airlines ved Skytrax World Airline Awards 2019. Du kan også vælge at flyve på Royal Silk eller Royal First Class. Så kan du opleve verdens bedste Airline Lounge Spa, som Thai Airways har vundet 4 år i træk ved Skytrax.

Find de billetter, der passer til dig på Thai Airways' hjemmeside.